Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS VÄLTIDA kaotatud kilode tagasitulekut?

Kui kehakaal on lõpuks langema hakanud ning soovitud ülekilodest on lahti saadud, siis tekib peagi järgmine dilemma - kuidas vältida kaotatud kilode tagasitulekut? Isegi mõte sellest, et kogu see vaev ja higi, mis kaalust alla võtmisega kaasnes, läheb tühja, mõjub äärmiselt ebameeldivalt.

Kui kehakaal on lõpuks langema hakanud ning soovitud ülekilodest on lahti saadud, siis tekib peagi järgmine dilemma - kuidas vältida kaotatud kilode tagasitulekut? Isegi mõte sellest, et kogu see vaev ja higi, mis kaalust allavõtmisega kaasnes, läheb tühja, mõjub äärmiselt ebameeldivalt.

Selleks, et kaotatud kilod ei tuleks tagasi, on esmalt oluline leida endale see kaalunumber, milles sa ennast mugavalt tunned. See kaalunumber ei tohiks kindlasti olla liiga madal.

Lisaks tuleks kindlasti jätkata trennis käimist, sest lihasmassi säilitamine ning lihaste areng on oluline - mida rohkem lihasmassi sinu kehas on, seda rohkem kaloreid põletab sinu keha ka liikumatus olekus ning isegi magades.

Ära too oma menüüsse tagasi ebatervislikke snäkke, kuid luba endale vahel siiski ka head ja paremat, mille järele sind isutab. Oluline on, et sa ei hakkaks oma keha liigselt piirama. Vali elustiil, mille järgimine ei ole sinu jaoks piin, vaid mida sa naudid ning millest sa suudad ka tõesti kinni pidada.

Kaalu end kord nädalas ning kohe, kui tunned, et oled tõesti juurde võtnud, siis tarbi pisut vähem kaloreid ning liigu rohkem. 

Pea meeles, et kõike tuleb teha mõistlikult. Ära piira oma keha ega isusid, vaid kuula neid.

Allikas: Health