Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuni 31.05 BUDUAARI SALASÕNAGA ERIPAKKUMINE LASERMED KLIINIKUS!

Kui teie jaoks on siledate säärte ja kaenlaaluste saamine olnud tüütu ja valulik tegevus, siis tutvustame teile püsivaima tulemusega meetodit tahtmatute karvade eemaldamiseks: dioodlaseriga epilatsioon on peaaegu valutu, kiire, mugav ja tulemusrikas. 

See võib tunduda üllatuslik, aga peaaegu terve keha on kaetud karvadega. Enamus nendest karvadest on peened ja heledad ning ei ole paljale silmale nähtavad. Kui aga tumedamad, jämedamad karvad ilmuvad kohtades, mis on teile ebamugavad, võib olla aeg, et kaaluda LightSheer DUETi kasutamist.

Eestis pakub unikaalset ja ohutut laserepilatsiooni esteetilise meditsiini kliinik LaserMed. Seade LightSheer Duet kasutab uue põlvkonna dioodlasereid, mis suudavad sügavaima laineimpulsi abil pärssida esimeses kasvufaasis oleva karvanääpsu sajaprotsendiliselt. Kuna korraga on selles faasis umbes 15% karvadest, tuleb protsessi ideaalse lõpptulemuse saavutamiseks korrata. 

Seadmel on kaks otsikut: suurem selja, jalgade, bikiinipiirkonna ja kaenlaaluste jaoks ning jahutusefektiga otsik väiksematele ja õrnematele piirkondadele. Tänu suurele otsikule on protsess väga kiire – näiteks jalgade epileerimine võtab umbes pool tundi. Seejärel ei tohi kahe nädala jooksul lasta epileeritud kohale otsest päikest. Samuti ei ole soovitatav protseduuri teha ka päevitunud nahale - kui just viibisid puhkusel ja rannas, tuleb oodata 2-3 nädalat.

LaserMed kliiniku spetsialistid panevad kõigile südamele, et kindlasti tasub enne laserepilatsioonile tulekut uurida lähemalt nii ettevõtte, meetodite (aparaatide) kui ka arstide tausta, et kliendid tulemustes ei pettuks. Laserprotseduure ei tohi teha rasedatele ja imetavatele naistele ega inimestele, kellel on diagnoositud onkoloogia ehk vähk, kuna vastavaid uuringuid dioodlaseri mõju kohta pole läbi viidud.

SALASÕNAGA "BUDUAAR" kuni 31. maini 2018 kevadkampaania, mille puhul on Lasermed esteetilise meditsiini kliinikus võimalik osta kolm protseduuri kahe hinnaga laserepilatsioonide "Totaalne bikiini" ja "Sääred" pakettidele. 

Aadress: Aia tn 7, Tallinn

Telefon: +372 640 4022

e-mail: [email protected]

www.lasermed.ee