Reklaam sulgub sekundi pärast

Küsimustele vastasid bändi Violina kaunitarid: Johanna-Marie, Daana ja Käll!

Kolm kaunist neidu: Johanna-Marie, Daana ning Käll - nemad moodustavad bändi Violina. Nende hämmastav kooslus ning oskus mängida viiulit ei tohiks ühtegi nende kuulajat külmaks jätta, need tüdrukud juba teavad, kuidas publikut lummata. Küllap ka seetõttu on nad tänaseks läbinud enamuse kuumadest ööklubidest ning ette võtnud tuuri Soome klubides. Buduaaril õnnestus kolme kaunitariga väike intervjuu teha.

Kolm kaunist neidu: Johanna-Marie, Daana ning Käll - nemad moodustavad bändi Violina. Nende hämmastav kooslus ning oskus mängida viiulit ei tohiks ühtegi nende kuulajat külmaks jätta, need tüdrukud juba teavad, kuidas publikut lummata. Küllap ka seetõttu on nad tänaseks läbinud enamuse kuumadest ööklubidest ning ette võtnud tuuri Soome klubides. Buduaaril õnnestus kolme kaunitariga väike intervjuu teha.

Kuidas sattusid bändi Violina?
JOHANNA-MARIE: Violina sai alguse meie kolme ühisest reisist, olime kõik juba enne omavahel tuttavad ja juhtus nii, et otsustasime koos musitseerima hakata. Pöördusime vajalike inimeste poole, kes meid oma tegemiste juures aidata saaksid ja nii sai see 2008. a suvel liikuma.
DAANA: Bänd kasvas välja ühest väikesest spontaansest viiulijämmist lennujaamas. Kui koos on lõbusad inimesed ning neil hakkab ühtäkki igav, siis hakatakse ju igasugu naljakaid asju välja mõtlema. Nii juhtus ka seal lennujaamas, kui kuulsime, et meie lend mitme tunni võrra edasi lükkus.
KÄLL: Ma ei nimetaks seda sattumiseks. Legend räägib, et meie bänd sündis heade asjade kokkulangemise läbi. Ma olin vist õigel ajal õiges kohas.

Teil on käsil klubituur Soomes, kuidas erineb sealne publik Eesti omast?
JOHANNA-MARIE: Hetkel on Violinal jah väga kiired ajad, kohe-kohe on poelettidele jõudmas meie esimene album „Maagiline,“ mille kallal stuudios nii päeval kui ööl töö käib, ja tõepoolest, käimas on ka Soome klubituur. Kui eestlane on tõeline peoloom ja armastab pidudel ikka kõvasti möllata ja rokkida, siis soomlane jääb natuke rahulikumaks, kuid siiski, pidutseda ja head muusikat nautida nad oskavad!
DAANA: Soome publik on mõnevõrra rahulikum kui kodupublik, kuid alati pärast kontserti tulevad mõned julgemad ikka lava taha ja kiidavad esitlust.
KÄLL: Ega väga ei erine ausalt öeldes. Muusikamaitse on neil ehk rohkem sinna rokkmuusika poole, aga jälgides lavalt valvsalt inimeste reaktsiooni, tundus, et läheme peale ka teiselpool lahte!

Kas sinu kallim armukade ei ole, kuna tihti eemal viibid?
JOHANNA-MARIE: Arvan, et meie omavaheline usaldus on piisavalt suur selleks, et vältida mõttetut armukadedust.
DAANA: Ei ole.
KÄLL: Selle tõttu, et tihti Soomes esinemas käin? Ahaa, vist mitte, sest ta ise õpib hetkel hoopiski Ameerika Ühendriikides.

Millega muusika kõrvalt veel tegeled?
JOHANNA-MARIE: Käin viis korda nädalas trennis, harrastan põhiliselt BodyCombatit ja BodyPumpi. Kui aega leian, käin ka kinos, kontsertidel ja teatris. Hetkel on minu jaoks aga esmatähtis kooli lõpetamine.
DAANA: Kui muusika kõrvalt veel aega üle jääb, üritan nii palju kui võimalik olla pere ja sõprade seltsis. Lugeda häid raamatuid, vaadata filme ning sporti teha.
KÄLL: Lõpetan hetkel ülikooli, õpin muusikaterapeudiks, seega suurt vaeva nõuab, lisaks loengutele on käsil lõputöö kirjutamine. Tegelen ka ehtedisainiga - meisterdan kõrvarõngaid. Lisaks külastan vähemalt 3 korda nädalas MyFitnessi. Bussis loen raamatuid ja öösiti magan.

Kas tulevikus näeksid end ka üksikesinejana?
JOHANNA-MARIE: Miks mitte! Olen juba väikesest peale laval armastanud olla.
DAANA: Tulevik tundub nii kaugel olevat, seega hetkel väga ei mõtlegi sellele. Üritan olla  olevikus ja teha kõike sellega seonduvat võimalikult hästi.
KÄLL: Ei oskagi öelda, never say never, aga bändis on kindlasti tükk maad lõbusam.

Kuidas leiad kiire elu kõrvalt aega puhkamiseks?
JOHANNA-MARIE: Eks see aeg tuleb vahel endale ikka võtta, et puhata. Nädala sees veedangi oma puhkeaja trennis. Minu jaoks on trenni tegemine lõõgastav ja aitab hästi pingetest vabaneda. Aega peab oskama lihtsalt hästi planeerida, siis jõuab kõike.
DAANA: Hetkel on selleks napid öötunnid, kui kiiremad ajad mööda saavad, premeerin end millegi mõnusaga. Meeldib ka lõunauinakuid teha, kui vahel võimalus on.
KÄLL: Öösiti magades või vahel bussis, loodetavasti tuleb pikk ja soe suvi..

Kellega võib tulevikus Violinat esinemas näha?
JOHANNA-MARIE: Meie uuel plaadil teevad kaasa veel nii mõnedki tuntud Eesti artistid, aga hetkel ei tahaks nende nimesid veel avaldada. Tasub oodata!
DAANA: Hea meel on tõdeda, et siiani oleme koostööd teinud kindlasti Eesti parimate lauljatega. Loodame samas vaimus jätkata, sest häid ja isikupäraseid lauljaid Eestis on ju mitmeid.
KÄLL: Siinkohal ei röövi lugejate üllatusmomenti tulevikus.

 

Buduaar.ee

[gallery ids="1923251,1923255,1923259,1923265"]