Reklaam sulgub sekundi pärast

KUULA: “NAABRIST PAREM” Jana kirjutas abikaasale romantilise laulu

Telesaate "Naabrist parem" eelmise hooaja võitjad Jana Gnezdova ja Siim-Sten Palm sõudsid 25. augustil abieluranda. Jana ja Siim-Sten tähistasid oma igavest liitu algul Kernu mõisas ja hiljem Sakus toimunud suurel peol. Jana kannab nüüdsest samuti perekonnanime Palm. 

Muinasjutulisel päeval otsustas Jana oma värsket abikaasat üllatada ning kirjutas mehele ise laulu. Laulu vastu tunti nii suurt huvi, et noorpaar otsustas video Youtube'i üles laadida ning seda ka kõikide fännidega jagada. 

Loo sünnile aitasid kaasa Kenneth Rüütli, kes tegi loole tausta, Artjom Savitski, kellega koos Jana laulis, Eleri-Kristel Kuimet, kes naise laulma õpetas, ning Priit Pajusaar, kes kogu loo stuudios linti võttis.

"Armastus on imeline asi. See õpetab, kuidas hoida, üksteisele toetuda, teineteisega arvestada, koos kurvastada ja rõõmustada, aga paneb ka tegema asju, mida iial ei oleks uskunud. Minu elu kõige äärmuslikum tegu on ilma igasuguse muusikalise taustata pulmaks oma abikaasale pühendatud laul kirjutada ja see ka esitada. See näitas mulle, et mitte miski siin maailmas ei ole võimatu ega ületamatu.

Ammutage inspiratsiooni armastusest ja viige täide ka oma kõige pöörasemad ideed. Lähedaste emotsioonid, aga ka enda sees see võimas tunne - need on tõesti seda kõike väärt. Minu postkastides on niii palju kirju, kus inimesed ütlesid, et ma innustan ja motiveerin neid. Ausalt, ma ei saaks millegi üle rõõmsam olla. Nii hea on lugeda, et pisikeste tegudega saab inimeste päevadesse rõõmu ja headust tuua," kirjutas Jana Instagramis avaldatud foto juurde.