Reklaam sulgub sekundi pärast

KUUM KAADER: Karl-Erik Taukar avaldas armastust täis foto

Saatejuht ja muusik Karl-Erik Taukar ning lauljatar Kerli Kivilaan on olnud paar üle nelja aasta. Karl-Erik ja Kerli moodustavad üheskoos harmoonilise ja tasakaaluka duo ning Taukar on varasemates intervjuudes tunnistanud, et armus naisesse esimesest silmapilgust. 

Kui muidu on paar eraelu käivate detailide suhtes pigem napisõnaline, siis hiljuti avaldas Taukar oma Instagrami kontol foto, millest kiirgab siirast armastust.

Nimelt külastas paarike üheskoos hiljuti Itaalias Toscanas sõprade pulma. Pulmad on ju teadagi sündmus, mis on tulvil õnne, rõõmu ja armastust. Ilmselt tegi nii tore pidupäev meele härdaks ka Kerlil ja Karl-Erikul, sest paarike suudles ennastunustavalt sooja päikese käes ning nii nad pildile püütigi. 

Kuum kaader kogus hetkega üle 4800 meeldimise ning mitmeid kommentaare. Üks näiteks leiab, et Kerli ja Karl-Erik võiksid pulmas pruudikimbu kinni püüda ning juba ise järgmistena abieluranda sõuda. "Jasss kui ägedad te olete. Loodan, et saate pruudikimbuga pähe."

"Tavaliselt kirjutan couple-piltidele kommentaari "pange läga," aga siia tundub nagu liigne," leiab teine kommenteerija.