Reklaam sulgub sekundi pärast

KYLIE JENNER piinab oma väikest beebit!?

Kardashianite suguvõsa noorim õde Kylie Jenner (20) andis mõni aeg tagasi Instagrami vahendusel teada, et esimesel veebruaril nägi ilmavalgust tema esimene laps. Kylie suutis oma rasedust varjata viimase hetkeni ning see oli tema isiklik otsus. Nüüd on värske ema aga juba sattunud inetu laimu alla justkui ta piinaks oma beebit.

Kardashianite suguvõsa noorim õde Kylie Jenner (20) andis mõnda aega tagasi Instagrami vahendusel teada, et 1. veebruaril nägi ilmavalgust tema esimene laps. Kylie suutis oma rasedust varjata viimse hetkeni ning see oli tema isiklik otsus. Nüüd on värske ema aga juba sattunud inetu laimu alla, justkui ta piinaks oma beebit.

Kylie postitas sotsiaalmeediasse foto, kus ta valgendab oma hambaid ning see tegevus ajas inimesed marru. Nimelt leiavad fännid, et hammaste valgendamine peaks imetavale emale keelatud olema, sest see võib beebit kahjustada.

Kyliet nimetati lausa idioodiks, kes piinab oma last ning tal soovitati hammaste valgendamisele punkt panna seniks kuni tütar Stormi rinnapiima saab.

Kylie ehmatas inimeste kommentaaridest niivõrd ära, et kustutas hammaste valgendamise foto oma sotsiaalmeediast sootuks.