Reklaam sulgub sekundi pärast

LAPSEOOTEL GETTER JAANI otsustas end viimaks ometi käsile võtta

Armastatud lauljatar Getter Jaani kohtus oma elukaaslase Ott-Sander Palmiga 2011. aastal "Tantsud tähtedega" saates, kus noormees tema tantsupartneriks oli. Kuigi alguses eitasid nad mõlemad oma suhet, on nad nüüdseks juba mitmeid aastaid koos olnud ning peagi on oodata ka perelisa. 

Getter on üks neist tuntud inimestest, kes üsna sagedasti sotsiaalmeediasse uusi fotosid postitab ning seeläbi jälgijaid enda käekäiguga kursis hoiab. Naise hiljutisest Instagrami story`st selgub, et lapseootel lauljatar langetas tähtsa otsuse. Nimelt võttis Getter ennast lõpuks ometi kätte ning suundus trenni. 

Paljud ämmaemandad ja tervisespetsialistid rõhutavad liikumise olulisust ka beebiootuse ajal. Kui ema ennast hästi tunneb, tuleb igasugune liikumine vaid kasuks ning loomulikult rõhutatakse ka seda, et kõike tuleb teha mõistuse piirides. 

"Ma juba ammu mõtlesin, et võiks hakata trennis käima, aga see jäigi millegipärast ainult mõtteks. Kuna ma tean, kui hästi trennis käimine mulle mõjub ja kui hea enesetunde mulle annab, siis otsustasin, et aitab mõtlemisest ja hakkame tegutsema," kirjutas Getter story`sse. Ta lisab, et hetkel on tema lemmikuks trenažöör ja trepp ning nendest kahest hetkel täiesti piisab. 

Nagu öeldakse: terves kehas terve vaim!