Reklaam sulgub sekundi pärast

LAPSEOOTEL KRISTINA PÄRTELPOEG kommenteeris aborditeemat

Brigitte Susanne Hunt kutsus enda videoblogisse külla Kristina Pärtelpoja, kes alles hiljuti andis läbi sotsiaalmeedia teada, et ootab oma esimest last. Blogis räägib Kristina nii sellest, kuidas ta lapseootusest teada sai, milline oli tema kallima Siimu reaktsioon, kui ka sellest, millised emotsioonid teda ennast seoses emaks saamisega hetkel valdavad.

Kristina tõdeb, et abort ei olnud isegi kaalumisel mitte. "See polnud mõttes isegi. Ma tunnen, et ma olen valmis emaks saama ja et Siimust saab väga hea isa,"ütleb ta.

Kui Kristinal tekkis kahtlus, et ta võib rase olla, siis Siim oli see, kes poodi rasedustesti ostma minema pidi. Ühest muidugi ei piisanud. "Käskisin Siimul kolm rasedustesti tuua poest. Ta küsis ka, et miks kolm. Ütlesin, et kui kõik kolm on positiivsed, siis on kindel, et ma olen rase. Ma tahtsin kindlat vastust."

Ja testid olid tõepoolest positiivsed. Kristina tunneb, et ta on selleks tõepoolest valmis. "Ma tunnen elevust, aga veits kardan neid unetuid öid."

Siimust saab Kristina arvates väga hea isa. "Isegi kui juhtuks, et me lahku läheme, siis ma tean, et ta on ikka hea isa edasi. Samas ma ei usu, et me lahku läheme, sest kuhu tal ikka minna on," naerab Kristina.