Reklaam sulgub sekundi pärast

LAULJATAR INGA: olen läbi valu saanud tugevamaks naiseks

Bändi La La Ladies lauljatar Inga Tislar on astunud sammu edasi oma unistuse poole tulles esmakordselt välja oma sooloprojektiga. Täna avaldas Inga muusikavideo oma laulule "BAD", mis on ühtlasi ka Inga omalooming. Tegemist on looga, mis räägib reetmisest ja petmisest - eelkõige iseenda petmisest.

Inimsuhted on keeruline teema, kus emotsioone on enamasti seinast seina ning ette tuleb ka palju valu, pisaraid ning haiget saamist. Inga tõdeb, et ka talle on elus haiget tehtud. "Mind on maha jäetud ja olen haiget saanud ning seda oma kõige esimeses suhtes, seega minu elus tuli see valus pauk ära üsnagi noores eas. Teisest küljest sain tänu sellele kohe reaalsust maitsta ja tänaseks on see minust kasvatanud tugevama inimese,"tõdeb Inga.'

Lugu "BAD" iseloomustab Inga aga järgmiselt: "See lugu ei räägi just kõige helgematest asjadest. See on reetmisest ja petmisest - eelkõige iseenda petmisest. Üldiselt on inimeste silmis need inimesed, kes on petnud, automaatselt reeturid, ja kindlasti on ka neid, kes ei hooli, kuid selle looga tahan ma näidata, kuidas inimene, kes on teinud vigu, tõesti elab endas seda väga raskelt üle. Ka selle inimese sees on valu ja kui teised teda ei aktsepteeri, siis peab ta ihuüksi selle kõigega toime tulema. Seda lugu läbiv küsimus iseendale on "Miks mul oli seda vaja?"."

Inga tõdeb, et lugu "BAD" on tema elus seni kõige olulisem projekt ning viimaks on ta leidnud enda jaoks selle õige suuna ja stiili muusikamaailmas. "Siin põimuvad R’n’B, soul ja pop. Lugu on minu enda kirjutatud ning kaasautoriteks on Taavi Paomets ja Mairo Marjamaa."

Kuula Inga värsket lugu "BAD" allpool!