Reklaam sulgub sekundi pärast

LAULJATAR KERLI KÕIV tegi enda kohta põneva avastuse!

Laulatar Kerli Kõiv, kes juba sel nädalavahetusel annab suurejoonelise kontserdi Kuressaare Merepäevadel tunnistas, et tema jaoks on just Saaremaa üks maaglisemaid paiku Eestis! Hetkel keskendubki naine saaremaa rahus ja vaikuses kontserdile ja tegi täna hommikul sellega seoses enda kohta ka ühe põneva avastuse!

Laulatar Kerli Kõiv, kes juba sel nädalavahetusel annab suurejoonelise kontserdi Kuressaare Merepäevadel, tunnistas, et tema jaoks on just Saaremaa üks maagilisemaid paiku Eestis! Hetkel keskendubki naine saare rahus ja vaikuses etteastele ja tegi täna hommikul sellega seoses enda kohta ka ühe põneva avastuse!

Nimelt vajab Kerli enne esinemisi aega, et omaette olla. "Olen kõigile öelnud, et kõike saab, aga mitte enne, vaid pärast kontserti," naerab naine. "Üritan leida nii palju aega kui võimalik, et olla üksi ja olla vaikuses," räägib Kerli oma plaanidest enne tähtsat esinemist. "Õppisin just täna hommikul internetist ka introvertide kohta, et need on siis sellised inimesed, kellel on kõik elamused hästi teravad ja neil võtab rohkem aega, et oma tundeid, mõtteid ja emotsioone protsessida. Nii et ma diagnoosisin siis endal selle, et olen täielik introvert ja vajan väga palju aega, et olla üksi ja vaikuses. Eriti enne kontserti!"

Ja pole ka ime, sest moodsa superstaarina ehitab Kerli ka oma lava ise! "Praegugi veel käed makrofleksi täis," naerab ta. Saladuskatte all avaldas Kerli, et juba uue aasta alguses tahab ta alustada plaadiesitluskontsertidega! On, mida oodata!

Aga juba sel laupäeval, 12. augustil kell 23.00 võib näha Kerli ekskulsiivset show'd Kuressaare Merepäevade merelaval.

Triin Tisler