Reklaam sulgub sekundi pärast

LAUPÄEVAL: BUDUAARI TURG LIVE kulmineerub särava peoga klubi Teater Nukumajas!

Juba sel laupäeval, 12. märtsil ootab Klubi Teater Dollhouse endale külla kõiki Buduaari turg LIVE külastajaid, sest sel ööl on toimumas Buduaari turg LIVE ametlik afterparty! Sel nädalavahetusel saab Saku Suurhallis tunda tõelise moetäika ilu ja võlu! Staarid vahetamas enda vanu kostüümihitte uute vastu ja leides midagi täiesti ainulaadset... kõik see jätkub juba õhtul klubis Teater, kus kõik Buduaari turu külastajad ja osalejad enda uusi leide demonstreerida saavad!

Sel nädalavahetusel võib teatraalse klubi Teater leida Saku Suurhallist! Eesti populaarseimal moetäikal kostitab klubi Teater koostöös XANTE pirnilikööriga kõiki buduaaritajaid parima muusikaga, sest pulti astub DJ Element, silmailu pakuvad klubi Teater Diivad ning šarmantsed hurmurid pakuvad kaunitaridele tervituseks värskendavat Xante likööri! 

Kohapeal on kõikidel soovijatel võimalik täita eksklusiivne Platinum kaardi taotlus, mis võib sillutada tee klubi Teater tõeliste kuldklientide hulka! Tõelise elamuse toovad endaga kaasa luksuslik Kõue Mõis, suussulavad Magnumi jäätised, kuldse jume looja Chocolady solaarium ja parimat linnapuhkust võimaldav Shnelli hotell!

Buduaari Turg LIVE afterparty klubis Teater! See on pidu, kus igaüks saab selga panna Buduaari turu kaunid uued leiud ning veeta ühe suurepärase ning särava öö parima tantsumuusika ning kosutavate kokteilide saatel.

Külasta sel nädalavahetusel Buduaari turgu ning kui märkad kauneid Teatri Diivasid, lunasta endale eksklusiivne pääse õhtusele afterparty'le klubisse Teater! 12.03 ehk juba sel laupäeval toimub linna kõige naiselikum ning nukulikum pidu Dollhouse! Pärast suurepärast shoppingut on aeg enda uued riided ja kingad peole viia ning sõbrannadega lõbutseda! Öö täis parimat tantsumuusikat, kauneid Teatri nukukesi ning maitsvaid kokteile ootavad Sind juba sel laupäeval klubis Teater, kui toimub Buduaari turu ametlik afterparty!

Naudi vallatut õhtut oma sõbrannade seltsis ööklubis Teater! Dollhouse on pidu, kus laval ning tantsupõrandal säravad linna kõige kaunimad nukukesed! Rohkem infot peo kohta leiad siit.