Reklaam sulgub sekundi pärast

LAURA KÕRGEMÄE RÄÄKIS Katrin Lustile kogu šokeeriva tõe

Eelmise aasta sügisel jõudis avalikkuse ette ehmatav lugu sellest, et tuntud Eesti eksmiss tegeles väidetavalt noorte neidude kupeldamisega rikastele ärimeestele. Üsna pea tuli ilmsiks ka väidetava kupeldaja isiksus, kelleks oli Laura Kõrgemäe. 

Laura kinnitas üsna pea peale skandaali avalikuks tulemist, et tema pole kedagi kupeldanud. Eksmissi sõnul ei vasta ühegi tüdruku süüdistused tema ning agentuuri Invidia suunas tõele ning tegelikult on kõik välja mõeldud. Samas tema modelliagentuuri tüdrukud väitsid hoopis midagi muud. 

Kui siiani pole Laura avalikkusele kogu tõtt rääkinud, siis sellel sügisel tuleb asjasse muutus. Nimelt avalikustas Katrin Lust täna, et kogu tõde Laura Kõrgemäe saagast ilmub juba sügisel "Kuuuurija" telesaates. 

"Sain just Laura Kõrgemäega kokku ja võin öelda, et ta on üks ägedamaid naisi, keda tean! Kuuuurijas juba sügisel kogu tõde ja kuidas Laurat on laimatud. Võin öelda juba ette, et Laural on oma lugu rääkida ja see tuleb nii šokeeriv, et te kukute kõik toolilt," kirjutas Katrin Kuuuurija Facebooki lehele. 

Ühtlasi avaldas ta sotsiaalmeedias ka foto, kus Laura talle põsemusi teeb.