Reklaam sulgub sekundi pärast

LAURA PÕLDVERE ei varja oma valu: “Tühi koht südamesse jääb alatiseks”

Armastatud lauljatar Laura Põldvere on elus pidanud ületama mitmeid raskuseid, ent väikevenna Gregori surm muutis naise jaoks kõik alatiseks. Laura tõdeb, et selle teemaga seoses ei leia ta mitte kunagi rahu, ent ta teab, et peab juhtunut aktsepteerima. Oma mõtete jagamine psühholoogiga on lauljatari ka palju aidanud.

Pärast Gregori surma tundis Laura, et ta peab ennast tühjaks rääkima ja ta pöördus psühholoogi poole. „Siis ma mõtlesin, et ehk peaks kusagile minema,“ ütleb ta vaiksel toonil. „Ajaga tekivad nii-öelda kihid,“ viitab Laura, et valu jääb küll veidi väiksemaks, aga… „See, kelle oled kaotanud, on ikkagi sinu inimene, sul on temaga omad mälestused ja ma arvan, et selle teemaga seoses ei leia ma kunagi rahu,“ tunnistab ta. „Muidugi ma pean aktsepteerima, et nii on, aga ma jään alati igatsema ja tundma seda tühja kohta südames.“

Venna kaotamist peab Laura üheks elu õppetunniks, mis andis teadmise, et oma aega tuleb hinnata. „See ongi see elu ilu ja valu. Muidu see ei oleks nii ilus, kui me seda valu ei tunnetaks,“ mõtiskleb ta.

Loe pikemalt Buduaari värskest ajakirjast.