Reklaam sulgub sekundi pärast

LAURI PEDAJA PALJASTAS, mida nad pruudiga vabal ajal koos teevad

Sel reedel astuvad Karl-Erik Taukari juhitud meelelahutuslikus telesaates "Tunnen sind läbi ja lõhki" ühe paarina rahva ette Lauri Pedaja koos oma armsa kaasa Gethel Burlakaga. Uudised.ee uurisid noortelt, millega nad oma vaba aega sisustavad ja vastus oli üllatav.

"Seal on neid mitmeid, aga Lauri just praegu üllatas sellise toreda asjaga nagu Playstation. Et see on meie vaba aeg praegu," vastas Gethel. 

Lauri kinnitas, et nii see tõepoolest on. "Viimased pool nädalat oleme tegelenud Playstationi lammutamisega. Mängime kordamööda ja vahepeal lähme tülli."

Seepeale uurib reporter, miks nad teist pulti juurde ei osta. "Meil on, aga single player mäng on lihtsalt. FarCry5 on praegu käsil - väga hea mäng on," lisas Lauri. 

Milline on aga noorte lemmik spordiala? "Siin on kaks lemmikut- autoralli ja jalgpall. Rallis pole küsimustki kellele me pöialt hoiame ja jalgpallis hoiame Barcelonale. Et kui ma Gethelile päeval helistan, et mul on sulle häid uudised, siis see tähendab, et õhtul on jalgpall ja Barcelona mängib," selgitas Pedaja.