Reklaam sulgub sekundi pärast

LENNA KUURMAA UUE kollektsiooni modellideks on tema tütred

Lauljanna Lenna Kuurmaal tuleb lisaks laulmisele suurepäraselt välja ka käsitöö, mille alal ta end Räpina kutsekoolis ka täiendab. Seetõttu on üsna loomulik, et Lenna on jõudnud koostöös Tallinn Dollsiga juba oma kolmanda rõivakollektsioonini, mida seekord saavad kanda nii emad kui tütred. Inspiratsiooni sai Lenna oma pisikestelt Amilt ja Matildalt, kellele kleidid väga meeldivad, vahendavad "Seitsmesed Uudised". 

"Mul on see nüüd juba kolmas kollektsioon koostöös Tallinn Dollsiga. Kõik sai alguse eelmisel kevadel, kui sain pakkumise Dollsi poolt teha nende alt oma kollektsioon. Ja kuna kõik sujus väga hästi, üle ootuste edukalt, siis oleme seda jätkanud.

Selle viimase kollektsiooni idee oli mul juba ammu peas mõlkumas. Tahtsin midagi hästi naturaalsest kangast teha ja lastele kui ka naistele. Nii saigi mõte lõpuks teoks. Kangast otsisime hästi kaua, algselt oli mõte teha linasest, aga pehme naturaalne puuvill sai võitu," rääkis Lenna Buduaarile. 

Ta lisas, et on tulemustega väga rahul ning vastukaja on vaid postiivne olnud. "Uued mõtted on juba peas mõlkumas," sõnas Lenna saladuslikult. 

Vaata videot Lenna uuest kollektsioonist siit