Reklaam sulgub sekundi pärast

LIRENE NAHAHOOLDUS KÕIKIDE SUVEMODELLI finalistide kingikottides!

Suvemodelli otsing on hoo sisse saanud ja rõõm on näha juba esimesi kauneid ja julgeid naisi kandideerimas suve säravaima naise tiitlile "Balbiino: Buduaar Summer Model 2018". Tea, et finaali pääseb neist lausa kümme ning kõik kümme saavad omale kingikotid kaasa, milles peitub palju väärtuslikku, vajalikku ja ilusat.

Teeme algust MG Beauty poolt kõikidele finalistidele väljapandud kingikoti sisuga, millest leiab Lirene näo ja käte eest hoolitsevad tooted. 

Lirene on Poola kõige tuntuma ja väärtuslikuma ettevõtte - Dr Irena Eris Cosmetic Laboratories nahahooldusbränd , mis on ulatuslik valik innovaatilisi näo-, keha-, käte- ja jalgade loodud hooldustooteid erinevatele nahatüüpidele ja vanusgruppidele. Lirene`i  tooteid iseloomustab kõrge kvaliteet, innovaatilisus nii toimeainete valikul kui kasutusmugavate toodete loomisel, toodete efektiivsus ning ülihea hinna ja kvaliteedi suhe. 

Lirene õrn ensüümkoorija näole

8ml ühekordses pakendis

Ühekordne pakend on mugav ja käepärane kaasa võtta ka reisile. See õrn koorija sobib nii normaalsele, kui ka kuivale, tundlikule ja kapillaarsele nahale. Õrn tekstuur sisaldab aktiivseid puuviljahappeid ja papaia ensüümi, mõju nahale on silmnähtav: surnud naharakud kooruvad maha, ebapuhtused kaovad, pooride nähtavus väheneb ja ergastuvad naha uuenemisprotsessid  - jume muutuv värskeks ja klaariks. Kõige tähtsam – nüüd on nahk valmis järgnevaks hoolduseks ja aldis imendama kreemide ja maskide toimeaineid!

Lirene kortsudevastane intensiivselt nahka siluv mask

8ml ühekordses pakendis.

Hooldav mask sisaldab naha noorust hoidvat foolhapet, vitamiin-E ja virsikuõli. Maski tulemusel taastuvad ümbritseva keskkonna mõjul kahjustunud DNA struktuur, uuenevad kahjustunud naharakud, mask hoiab naha tugevust ja elastsust, parandab naha loomulikku seisundit. Kuna maski ei ole vaja maha pesta, siis on seda mugav kasutada just õhtuti öökreemi asemel. Ka reisile kaasa – tõeline kaks ühes lahendus.

Lirene Hydro Moisturizing 24h niisutav kreem kuivale ja tundlikule nahale

50 ml purgis.

Innovaatiline Hydro-COMPLEX naha niisutamiseks baseerub lilleveel ja E-vitamiini kapslitel. Valge liilia lillevesi annab nahale tõhusa ja kauakestva niisutuse. Aktiivsed E-vitamiini kapslid võitlevad aktiivselt vabade radikaalide vastu ja vähendavad nende toimet. Luteiin ergutab naha taastumist, neutraliseerib vabu radikaale ja annab  nahale kaitse ebasoodsate keskkonnatingimuste vastu. Selline hooldus lükkab esimeste kortukeste ilmumise kauge aja taha! Muretut suve!

Lirene Duo mitsellaarne vesi

400ml pudelis

Eemaldab nii tavalise kui veekindla meigi silmadelt, huultelt ja näolt ning on õrn ja säästev ka kuiva ja tundliku naha vastu. Kas teadsid, et see mitsellaarvesi sisaldab riitsinusõli, mis paneb ripsmed kasvama?

Lirene Intensiivne õliseerumiga kreem kätele, küüntele ja küünenahkadele

75ml tuubis

Kreem, mis on nahale imeline eliksiir! Kiirelt imenduv õlikokteil nahkatoitvast argaania- ja babassuõlist tubli annuse šeavõiga muudab ka kõige kuivema ja lõhedele kalduva naha elastseks ja hooldatuks.  Küünenahad paranevad ja raamivad elegantselt Su maniküüri!

 

Suvemodelli tiitlivõitja "Balbiino: Buduaar Summer Model 2018" kingikott on aga veelgi kopsakam!