Reklaam sulgub sekundi pärast

LIRENE VITAMIININÄOHOOLDUS LÜKKAB esimeste kortsukeste tekke kaugesse tulevikku

Kes meist ei sooviks omada nooruslikku ja tervet näonahka. Selleks, et ka peale kolmekümnendat eluaastat ei hakkaks nahk turbokiirusel vananemisprotsessidele alla andma, on oluline kasutada õigeid näo- ja nahahooldustooteid. Tark on teada, mida konkreetsed kreemid, seerumid ja näopesugeelid endas sisaldavad ning sirutada käsi neid koostisosi sisaldavate toodete suunas, mis soodustavad naha elutervet kulgemist ja nooruslikkust.

Lirene hooldustoodete sarja on lisandunud uued tõhusad tooted. C-vitamiini stabiilne liposoomidesse kapseldatud hübriidsegu ergutab nahas kollageeni sünteesi ja kaitseb nahka vabade radikaalide kahjuliku toime eest. Dpro- vitamiin väldib nahas D-vitamiini puudujäägist tingitud kahjustusi ja kaitseb nahka enneaegse vananemise eest.

 

E-vitamiin kui hästituntud ja väärtuslik „nooruse vitamiin“ aitab stabiliseerida C-vitamiini, kaitseb nahka vabade radikaalide ja fotovananemise eest ning  taastab naha lipiidset kaitsebarjääri. Nahka hellitavad mikrokapslitega näopesugeel,  24h kreemid normaalsele ja seganahale ning kuivale ja tundlikule nahale. Mõlemad kreemid sobivad üle terve näo, ka õrnale silmaümbrusele, kaelale ja dekolteele. Öine superhooldus on valikus  seerumi näol.

 

Meremineraalidest pulbitsevad Mineral Collectioni ihukreemid, õlid ja kätekreemid on supervõimekad: nad niisutavad, toidavad, kaitsevad ja muudavad naha supersiledaks ja siidiseks. Lirene ammutab kreemituubidesse ja õlipudelitesse toimeaineid nii ookeanisügavustest kui Surnumerest -  nahale vajalike mineraalide ja toitainete allikatest. Nahk vajab neid mineraale ja toitaineid tervise ja ilu säilitamiseks. Unikaalne meresiid on rikkalik aminohapete ja vitamiinide allikas, mis pehmendab karedad ja talvest pakatavad käed, silub ja taastab kuiva nahka.

Valikus 2-faasiline välkkiirelt imenduv kehaõli, nahkatoitev kehapalsam ja ihule kuldset kuma andev ihupiim. Käte ja küünte eest hoolitsevad toitvad ja niisutavad kätekreemid.