Reklaam sulgub sekundi pärast

LISATUD FOTOD: MARILYN KERROL on uus mees!?

Eesti üks võimsamaid nõidasid Marilyn Kerro teatas avalikkusele mõni aeg tagasi, et tema suhe Vene selgeltnägija Aleksandr Šepsiga on lõplikult läbi. Toona poleks ilmselt keegi osanud arvata, et Marilyni elus on juba uus mees ja isegi kui tol hetkel seda ehk veel polnud, siis tundub, et täna on. 

Eesti üks võimsamaid nõidasid, Marilyn Kerro, teatas avalikkusele mõni aeg tagasi, et tema suhe Vene selgeltnägija Aleksandr Šepsiga on lõplikult läbi. Toona poleks ilmselt keegi osanud arvata, et Marilyni elus on juba uus mees ja isegi kui tol hetkel seda ehk veel polnud, siis tundub, et täna on. 

Marilyni uueks väljavalituks tundub olevat Mark Alexandri nimeline meesterahvas, kelle Facebooki lehel olevad fotod räägivad enda eest. Nimelt on ta sinna üles riputanud kaks fotot koos Marilyniga, mis jätavad üsnagi ühemõttelise mulje - suure tõenäosusega on tegu paariga. 

Marki näol on tegemist mehega, kes nähtavasti armastab tätoveeringuid, sest neid on tema kehal, kätel ja isegi näol hulgi. Esimesena torkab ilmselt silma pisarakujuline tätoveering mehe silma all. Ei ole saladus, et pisarakujuga tätoveeringut seostatakse vanglaga. Tätoveeritud on ka mehe sõrmed, mis viitavad samuti vanglale ning kinniistumisele.

Pilte näed ka mehe Facebooki lehel siin