Reklaam sulgub sekundi pärast

LÕBUNAISE VALUS PIHTIMUS: miks mehed oma naisi tegelikult petavad?

Ameerikas elav 28aastane neiu, kes on viimased seitse aastat teeninud raha prostitutsiooniga, tõdeb, et enamus mehi, kes tema juurde tulevad ja püsikundedeks saavad, tahavad vahel ka südant puistata. Nii mõnigi neist tunneb vajadust kellegagi rääkida ja enamasti on teemaks kodune olukord ning suhted naisega.

Ameerikas elav 28aastane neiu, kes on viimased seitse aastat teeninud raha prostitutsiooniga, tõdeb, et enamik mehi, kes tema juurde tulevad ja püsikundedeks saavad, tahavad vahel ka südant puistata. Nii mõnigi neist tunneb vajadust kellegagi rääkida ja enamasti on teemaks kodune olukord ning suhted naisega.

Naisel on olnud ligi tuhatkond klienti, kellest ligi sada on juba mõnda aega püsikunded olnud ning kui seksi asemel või pärast seksi soovitakse rääkida, kuulab ta nad alati ära, sest raha on tunnitasupõhine. 

Naine tõdeb, et tema juurde ei satu kunagi kliente, kes oleksid oma koduse olukorraga rahul. Eranditult kõik mehed, kes tema juurest seksi või ärakuulajat otsivad, on oma suhtes õnnetud, ent erinevatel põhjustel ei suudeta või ei taheta suhet lõpetada. 

Tihtipeale ollakse koos, sest pere on juba loodud ja lapsed vajavad mõlemat vanemat ning teisalt on osadel meestel ka hirm, et kas nad leiavad endale uue naise, kui lahku minnakse. Et aga voodielu on sootuks unarusse jäänud ja armukese võtmine tundub liiga riskantne ning keeruline, pöörduvad nad tema poole, sest teenus on turvalisem.

Allikas: dailymail