Reklaam sulgub sekundi pärast

LÕPPENUD! TELLI NÜÜD BUDUAAR! Kingituseks supermahukas JAMIE aastaraamat

Kui tellid Buduaari aastaks koju, kingime sulle JAMIE ajakirja aastaraamatu (väärtus 9,95 €), mis sisaldab 365 parimat retsepti ja kokkamisideed igaks päevaks aastas nii peolauale kui argipäevaks perele, kuid ka värskendavate suvejookide retsepte. See kokaraamat on ideaalne just sulle, kes sa pead oluliseks ka toidu toiteväärtust ja kalorsust, sest iga retsept sisaldab vastavat infot.

Buduaari ajakiri on võitnud tuhandete Eesti naiste südamed, sest siin on kogu vajalik ja põnev lugemine ühe kaane vahel.  Ajakirjas on just Sulle südamelähedased teemad, rohkelt põnevaid ilu- ja moeuudiseid ning uusi mõtteid ja ideid, kuidas igat oma päeva nautida.

Ajakiri mahutab kõike, millega moodne naine kokku puutub, alustades ilust ja moest, tervise- ja pereteemadest ning lõpetades sügavama holistilise maailmavaate, alternatiivmeditsiini ja esoteerikateemade valgustamisega. 

Alates 2017. aastast ilmub Buduaari ajakiri kuus korda aastas, ajakirja aastatellimus maksab 23,50 € (poest ostes kokku 29,70 €). Kui sa ei ole veel Buduaari kodutellija, kuid tahaksid samuti nautida soodsamat kaanehinda ja kingitusi, vormista tellimus SIIN enne 19.06.2017. 

KINGITUS! Kui tellid nüüd Buduaari aastaks koju, kingime sulle JAMIE ajakirja aastaraamatu (väärtus 9,95 €), mis sisaldab 365 parimat retsepti ja kokkamisideed igaks päevaks aastas nii peolauale kui argipäevaks perele, kuid ka värskendavate suvejookide retsepte. See kokaraamat on ideaalne just sulle, kes sa pead oluliseks ka toidu toiteväärtust ja kalorsust, sest iga retsept sisaldab vastavat infot.

Otsusta kohe ja vormista ajakirja aastatellimus koos tasuta kingitusega SIIN.

Pakkumine kehtib kuni esmaspäevani, 19. juunini, k.a. Ajakirja uus number ja JAMIE ajakirja aastaraamat tulevad sulle koju juuli alguses. Lisaks saavad aastatellijad soodustusi paljudele teistele meie pakkumistele  (soodsama hinnaga Beauty Box, Body märkmik, raamatud).

Mine tellima SIIT!