Reklaam sulgub sekundi pärast

MAAGILINE NOORKUU RITUAAL, mis aitab sul armastust oma ellu kutsuda

Täna ilmub taevasse noorkuu. Noore kuu ajal on suurepärane aeg soovida erinevaid soove, tegeleda sellega, mis on oluline, anda endale lubadusi ning seada eesmärke tulevikuks. Samuti on täna imeline aeg viia läbi üks maagiline rituaal, mis aitab sul oma ellu armastust ligi meelitada, kirjutab portaal YourTango. 

Pea meeles, et kõige olulisem on see rituaal teha peale seda, kui kuu on sisenenud noorkuu faasi ja mitte minutitki enne seda. 

Kirjuta paberi peale, miks on sinu jaoks praegusel hetkel nii oluline armastust oma ellu kutsuda ning lisa sinna ka mõned punktid, milline võiks ideaalis su partner välja näha. Seejärel voldi paber kokku. 

Süüta paaritu arv viirukeid (ideaalsed on näiteks sandlipuu või patšuli viirukid) ning vehi nendega kergelt enda ümber. Viirukisuits aitab sul puhastada oma energiavälja. Alusta jalgadest ning liigu vaikselt pea suunas, tee seda kellaosuti liikumise suunas. Järgmiseks käi viirukiga toast tuppa ning puhasta ära ka ruumide energia. Enne rituaaliga alustamist ava mõned aknad, et suits saaks koos halva energiaga toast välja minna. 

Seejärel võta ühte kätte paberitükk, kuhu oled oma soovi peale kirjutanud ning teise käega liiguta viirukit ümber paberi. Ole ettevaatlik, et paber põlema ei süttiks. Kui oled selle ära teinud, istu toas kohta, kus tunned ennast kõige paremini. Sulge silmad, hinga sügavalt sisse ja välja ning proovi oma armastatut ette kujutada. 

Kui tunned, et sinu keha on täidetud positiivsete emitsioonidega, vabasta oma soov Universumisse, öeldes: "Kallis Kuu, palun aita mul soov täide viia."