Reklaam sulgub sekundi pärast

MADLI VILSAR langes väga alatu varguse ohvriks

Madli Vilsaril juhtus rongist väljudes väike apsakas, mille tulemusena langes ta üsnagi alatu varguse ohvriks. Tegemist on vägagi inetu teoga, mis paneb lausa küsima, miks inimesed sedasi käituvad ja kuidas selline asi üldse võimalik on? Nimelt otsustas üks tundmatu naine Madli silme all tema varaga ära kõndida nii, et silm ka ei pilgu.

Madli oli parasjagu rongist väljumas, ent tema mantlitasku oli lahti jäänud nii, et kui ta välja astus, kukkusid asjad taskust välja. "Siis kui neid üles korjasin, siis paar inimest aitasid, noh kiipkaart ja mingid sellised asjad. Ma nägin, et üks naine võttis üles minu lemmikhuulepulga ja kui ma korra keerasin ennast, et teised asjad võtta, läks ta sellega minema. Minu lemmikhuulepulgaga! Mis ta sellega teeb? Liquid lipstick'il ei saa otsa maha ka lõigata, et hügieeniline oleks," ei saa Madli aru, kuidas selline asi üldse võimalik on.

Oma asju tuleb hoida, kuid siiski kas poleks mitte mõnusam elada ühiskonnas, kus sa ei pea kartma, et sinu kõrval seisev inimene esimesel võimalusel sinu selja tagant midagi varastama hakkaks...