Reklaam sulgub sekundi pärast

MÄNGI JA VÕIDA 98 € väärtuses tooteid Ultimate Beautylt

VÕITJAD SELGUNUD! PALJU ÕNNE, MERIT!
Kollageen on meie kauni välimuse ehituskivi. Ühes hüaluroonhape ja elastiiniga annab kollageen nahale tugevuse, elastsuse ja noorusliku välimuse. Hoolides sinu tervisest ja heaolust, leiab Buduaari keskkonnas aset Ultimate Beauty lugejamäng, kus selgitame välja ühe õnneliku, kes saab kingituseks 98 € väärtuses tooteid: Liposoomse CoQ10, Collagen Max kakao, Collagen Express kummikommid (auhinnatud märgisega Buduaari Lemmik 2019) ja Terracotta päikesekaitse tabletid. Vasta kolmele küsimusele ning võida endale igavene noorus!

Keha vananemisprotsess algab juba 25. eluaastast, kui organismis hakkab kollageen lagunema. Uut kollageeni ei suudeta aga vajalikus koguses juurde toota. Nii tekivad silmaga nähtavad muutused nahas, juustes ja küüntes, lisaks ka liigestes, luudes ja kõhredes, kus võib tekkida ebamugavus- või lausa valulik tunne. Nutrikosmeetika näol on tegemist ühendatud ilu- ja toidutööstusega, et pakkuda sinu kehale toetust elutähtsate toitainete (s.h mineraalide, vitamiinide) näol. ULTIMATE BEAUTY on Biocyte nutrikosmeetika ametlik edasimüüja Eestis.
Biocyte ehitas oma alused sellel aspektil, luues täiesti uue distsipliini: NUTRIKOSMEETIKA. See on loomulik edasisamm tavalisest kosmeetikast, millel on sügavam, globaalsem ja vastupidavam toime. Enamikel meie rakkudel on loomulik võime taastuda ning meie naharakud teevad seda 4–6 nädala jooksul. Seega on soovituslik võtta kasutusele toitumisalaseid meetmeid, et tagada nende taastumine 100% ulatuses. Just seetõttu tuli Biocyte ideega uuendada meie sidekoe olulisi ehitusplokke: kollageeni, elastiini ja hüaluroonhapet.
TOOTED, MIS LÄHEVAD LOOSI:
Vananemis- ja kortsuvastased mustsõstra, maasika ja arbuusi maitsega kummikommid, mis pakuvad uut lähenemist nahahooldusele. Need sisaldavad kollageeni ja C-vitamiini ning on hea puuvilja maitsega, sealjuures on neil vananemisvastane toime, olles samas maitsvad.
Vananemisvastane toime ja nooruslikkuse säilitamine ühes kakaomaitselises Collagen Max Anti-Aging® pulbris, kus peitub valem täiuslikust tootest, mis on mõeldud vananemistunnuste vastu võitlemiseks.
Päikesekaitse tabletid Biocyte Terracotta Coktail Solaire® on esimesed puhast melaniini sisaldavad toidulisandid, sisaldades vaske, mis toimib päevituse aktivaatorina ja aitab kaitsta nahka päikesekiirguse eest.
Biocyte CoQ10 on toidulisand, mis annab päevase annuse 99 mg koensüümi Q10 ja 12 mg E-vitamiini. CoQ10 on valmistatud liposoomsel kujul, mis tagab toimeaine maksimaalse imendumise.
Loosis osalemiseks vasta järgmisele küsimusele: