Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO AVALDAS, kuidas tema võimed pärast lapse saamist muutunud on

Marilyn Kerro avaldas Uudised.ee-le antud intervjuus, et koos lapse saamisega on muutunud ka tema selgeltnägimise võimed. Nimelt on ta musta maagia välja vahetanud ning pöördub surnute maailma asemel inglite poole.

"Ma arvan, et ma tulen sealt surnumaailmast nüüd välja ja hakkan rohkem vaatama inglimaailma. Must maagia ei ole see, et sa võtad kelleltki midagi ära ja annad. Või, et võtad vodoo nuku kätte ja hakkad seda nõelaga torkima. Ma küsin surnutemaailmalt abi - see on tegelikult must maagia.  

Praegu ma tunne, et kuna mul on väike laps, siis mul ei ole seda vaja. Nüüd ma küsin abi oma kaitseinglitelt - see on kõikidel olemas. Kui ma hakkan kunagi inimesi vastu võtma, siis ma ei tee seda läbi surnumaailma, vaid läbi kaitseinglite. Mu töö on nüüd natukene muutunud. 

Inimesed peaksid oma kaitseinglitega rohkem rääkima hakkama. Kes on kaitseingel? See ongi minu sisetunne. Peaksid tegutsema vastavalt sisetundele, sest sisetunne ongi see kaitseingel sinu kõrval, keda ma ei näe. 

Tundsin, et mul on vaja energiavahetust. Kui ma olin üksi, ma sain seda endale lubada. Kui ma aga olen kellegi eest vastutav, siis ma pean selle jätma," rääkis Kerro intervjuus.