Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO ÕPETAB: mida teha, et soovid täituksid?

Selgeltnägija ja inimeste teejuht Marilyn Kerro avas hiljuti uue Mecca poe oma kodulinnas Rakveres. Sealsed ehted on valmistatud suure pühendumuse ja hoolega ning aitavad inimestel tuua oma igapäevaellu rahulolu. Iga kuu alguses jagab selgeltnägija Uudised.ee lehel oma mõtteid, nägemusi ja soovitusi algavaks perioodiks. Lisaks avaldas Kerro õpetuse, mida teha, et soovid täituksid. 

"Igal asjal oma elus on sümboolika, ja alanud kuul on selleks puu. Ükskõik mis vormis ta ka ei oleks  kas pildi peal, kujuna või väikese puuna kodus. Sel kuul pange see küllusenurka ehk ukse poolt kõige kaugemasse vasakusse nurka. Sinna soovitan panna kas selle kujukese või pildi ning kõrvale ka soovi, mis on paberi peale kirjutatud. 

Kirjuta soov paberi peale, voldi see kokku ning aseta puu alla. Hoia seda umbes kolm ööpäeva ning mine pärast seda õue. Olenevalt sellest, kas tahad midagi saada või lahti lasta... kui tahad midagi saada, peavad lehed või oksad ülespoole vaatama. Kui tahad millestki lahti lasta, peavad lehed või oksad allapoole vaatama. Siis kaevad selle soovi puu alla, tänad abi eest ja lähed. 

Kirjutada tuleb niimoodi nagu oleks see juba juhtunud. Kui hakata soovima, täitub soov kunagi tulevikus ja ei tea, millal täpselt. Olge julged soovima, aga sellises vormis nagu see oleks juba juhtunud," õpetas Kerro.