Reklaam sulgub sekundi pärast

MART HABER rääkis, kuidas nende kahe isaga peremudel toimib

Edukatest ettevõtjatest abielupaar Mart Haber ja Taivo Piller said kaksikute vanemateks eelmise aasta oktoobrikuu lõpus  neile sündisid poeg Hubert ja tütar Hilla. Paar rääkis ETV saates "Pealtnägija" surrogaatema valimisest ning ka sellest, kuidas nende kahe isaga peremudel toimib.

Piller ja Haber tõdevad, et nad hakkasid lapsesaamise peale mõtlema ligikaudu viis aastat tagasi. Lapsendada nad ei soovinud, sest soov oli saada enda bioloogilised järglased.

Surrogaatemaks oli 32-aastane hambatehnikuna töötav ameeriklanna Melissa, kes soovis siiralt aidata paari, kes loomulikult teel lapsi ei saa. Melissa on abielus ja sügavalt usklik.

Mis aga peremudelisse puutub, siis Mart usub, et toimivaid peremudeleid on tegelikult väga palju. "Mind on ainult ema kasvatanud ja ma ei saa öelda, et ma oleksin terve lapsepõlve kohutavalt isa järele puudust tundnud."

Paar ei muretse ka sellepärast, kust nende tütar Hilda tulevikus emalikku nõu saama hakkab. "Me ei liigu ainult meeste seltskonnas ja meil saavad olema erinevad hoidjad, kes aitavad lastega. Kindlasti on meil väga palju toredaid sõbrannasid," nendib Haber.