Reklaam sulgub sekundi pärast

MART HABERI ja tema abikaasa beebid õpivad hiina keelt

Edukatest ettevõtjatest abielupaar Mart Haber ja Taivo Piller said eelmise aasta oktoobrikuu lõpus kaksikute vanemateks – neile sündisid poeg Hubert ja tütar Hilda. Tänaseks on perekond uue elustiiliga kenasti harjunud ning vahvaid klõpse oma tegemistest jagatakse ka sotsiaalmeedias.

Mart ja Taivo on avalikkusele antud intervjuudes toonitanud, et tegelikult ei muuda laste saamine nende elustiili juures suurt midagi  reisida on nad alati armastanud ning teevad seda ka koos oma lastega.

Tõesti, reisimist tuleb perekonnal ette ääretult palju! Nimelt rääkisid Mart ja Taivo intervjuus ajakirjale Kroonika, et kuna on juba ette teada, et Hubert ja Hilda saavad elu jooksul palju reisida, tuleb võõrkeelte oskus üksnes kasuks ja mida varem õppimisega alustada, seda lihtsam on tulevikus.

Lisaks sellele, et seitsmekuused kaksikud kuulevad eesti keelt, saavad nad ka hiina ja inglise keelt. Ehk siis Hubertist ja Hildast kasvavad kolmkeelsed lapsed.

Lapsehoidja on neil hiinlanna, kes beebidega ka hiina keeles räägib. Mart ja Taivo aga vestlevad lapsehoidjaga inglise keeles ning tänu sellele loodetakse lastele ka inglise keel varakult selgeks saada.