Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES ÜRITAS TAPPA oma sündimata last lüües rasedast naist kõhtu

Paar oli abiellunud vaid kaks nädalat enne jubedat sündmust. Nimelt üritas mees tappa oma sündimata last, lüües ja pekstes oma viiendat kuud lapseootel naist kõhupiirkonda. Õnneks jäi üritus vaid katseks ja laps sündis täiesti tervena, kirjutab Iltalehti. 

Juhtum leidis aset Soomes Lapimaal. Noor naine oli sündmuse hetkel viiendat kuud rase ning paar oli enne seda umbes aasta aega koos olnud. Paar oli enne seda juba korra lahku läinud, sest mees oli naist löönud, kuid kui nad said teada, et naine on lapseootel, otsustasid suhtele teise võimaluse anda. Vaid kaks nädalat enne juhtunut olid nad ka abiellunud. 

Õnn jäi aga üürikeseks... Kui seda üldse kunagi oli. 

Eelmisel õhtul oli mees süüdistanud abikaasat valetamises ja võtnud tolle sõrmuse ära. Naise sõnul oli mees öelnud, et ta ei tahtnud ei abielu ega ka last mitte. Mees oli öelnud, et ta tuleb arstile kaasa ja las viimane võtab lapse välja. "Ma tean, kuidas lapse välja saab võtta," ähvardas mees. 

Naine ehmus ja ööbis oma venna juures. Järgmisel päeval tuli naine koos sõbrannaga korterisse tagasi. Mees oli saanud vihaseks, kui sõbrannat nägi ning ründas oma abikaasat. Naise sõnul lõi mees teda otse kõhtu ning kui too üritas põgeneda, haaras mees tal kaelast kinni ning pani käe suule. Seejärel õnnestus naisel küll korterist põgeneda, kuid ta libastus koridoris ning mehel õnnestus korduvalt teda alakõhtu peksta. 

Naise karjumist kuulis õnneks naaber, kes olukorda sekkus ning mees taganes korterisse. 

Ringkonnakohus otsustas, et tegu oli julma väärkohtlemise ja katsega ebaseaduslikul teel naise rasedust katkestada. Selle põhjal määras kohus 27-aastasele mehele kümme kuud tingimisi vangistust. Lisaks peab mees (endisele) abikaasale maksma 2000 eurot.