Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES VIIS KALLIMA reisile, kuid tagasi koju tuli üksi

Mees otsustas naise kümnenda pulma-aastapäeva puhul Balile viia ning maksis kogu reisi omast taskust kinni. Läks aga nii õnnetult, et tagasi koju pidi mees üksi tulema, sest naine oli teda reisil petnud ning jäi koos armukesega Balile, vahendab The Sun. 

34-aastane murtud mees jagas oma kurba lugu ka internetis. "Mu maailm vajus kokku. Abikaasa jäi Balile, kuid mina tulin varasema lennuga tagasi. Kahtlustasin teda juba selle aasta alguses, kuid mul polnud tõendeid. Ma ei tea, mis edasi saab... Naine helistab mulle kaks korda päevas ja ütleb, et ta ei tea, mida ta tahab. Oleme koos olnud 13 aastat ja abielus kümme. Selle teise mehega sai ta aga alles tuttavaks," selgitas mees. 

Kõigele lisaks sai ta teada, et naise uus silmarõõm võib olla lausa kriminaal. Nimelt rääkisid kohalikud, et tegu on ebameeldiva mehega, keda keegi silmaotsaski ei salli ja ta on varasemalt kohalikelt raha varastanud. 

"Tahan vaid oma naist tagasi. Ma vihkan seda meest," jagas ta oma kurbust veebis. 

Kommentaatorid aga halastust ei tunne ning ütlevad ausalt, et mees peaks oma naise maha jätma ja eluga edasi minema. Nende meelest pole süüdi uus mees, vaid naine, kes truudust murdis.