Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED PALJASTAVAD: mida me tegelikult suure tagumikuga naistest arvame?

Naise keha on aktuaalne teema mitte üksnes naiste endi silmis, vaid ka vastassugupoole silmis ja mis seal salata - tegelikult on naise keha peal üles ehitatud kogu moetööstus. Iluideaalid on viimaste aastatega teatud määral muutunud ja seda paljuski tänu kurvikatele popstaaridele nagu Jennifer Lopez, Beyonce ja muidugi tõsielustaar Kim Kardashian.

Naise keha on aktuaalne teema mitte üksnes naiste endi silmis, vaid ka vastassugupoole silmis ja mis seal salata - tegelikult on naise keha peale üles ehitatud kogu moetööstus. Iluideaalid on viimaste aastatega teatud määral muutunud ja seda paljuski tänu kurvikatele popstaaridele nagu Jennifer Lopez, Beyonce ja muidugi tõsielustaar Kim Kardashian.

Kuid mida arvavad suure tagumikuga naistest mehed?

Allpool on välja toodud nelja anonüümse mehe kommentaarid kurvikatest istmikest, mis pärinevad Yourtango portaalist:

1. Oleneb treenitusest

Suur pepu on ilus vaid siis, kui see on treenitud ja trimmis, mitte pekine.

2. Oleneb riietusest

Keskmisest pisut suurem istmik on isegi kena, kui osatakse seda välja kanda ehk siis dressipükse ei tohiks kunagi jalga panna, need sobivad pigem väikese istmikuga naistele.

3. Oleneb kehakujust

Kui kogu keha on peenike ja jalad on peenikesed, siis suur istmik ei sobi ja kõige hullem on ilukirurgia abil endale istmikuimplantaadid panna. Kes sellise rumaluse peale üldse tuli?

4. Maitsed on erinevad

Mulle meeldivad pisikese pepuga naised, kes on treenitud ja nii see lihtsalt on. Ma ei tunne ennast süüdi selles, et mulle suured tagumikud ei meeldi.