Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED PALJASTAVAD: seks kahe naisega, kui üks neist oma naine

Võiks arvata, et iga mehe unistus on seksida kahe naisega ehk proovida kolmekat, kuid tegelikkuses ei vasta see sugugi tõele. Oma fantaasiates võivad mehed sellele küll mõelda, ent kuidas nad reageeriksid siis, kui võimalus päris elus avaneks?

Võiks arvata, et iga mehe unistus on seksida kahe naisega ehk proovida kolmekat, kuid tegelikkuses ei vasta see sugugi tõele. Oma fantaasiates võivad mehed sellele küll mõelda, ent kuidas nad reageeriksid siis, kui see võimalus päriselt avaneks?

Viis meest andsid sel teemal oma kommentaari portaalile Women’s Health ning allpool saad lugeda, mida nemad seksist kahe naisega arvavad:

1. Jah, kindlasti

Ma ei ole seda kunagi proovinud, aga kui võimalus avaneks, siis kindlasti tahaksin kahe naisega korraga linade vahele mürama minna. Kuid selline variant, et kaks meest ja üks naine, jääb kohe kindlasti ära.

2. Tehtud juba

Ülikooli ajal olen seda korra proovinud ja minu praegune naine on lausa mitmel korral kolmekat harrastanud ning tahab uuesti proovida. Ma pigem olen sellega nõus, kui et laseksin tal ilma minuta kellegi teisega seksida. Talle meeldivad nii naised kui ka mehed, seega tervitab mind peagi võimalus seksida kahe naisega korraga.

3. Pigem hoopis kaks meest ja üks naine

Olen palju pornot vaadanud ja see oleks põnev kogemus, sest paratamatult suudab üks mees naist rohkem rahuldada kui teine ja mind huvitaks väga, kui hästi ma hakkama saan. Tahan elus kõik järele proovida, seega miks ka mitte. Ja muidugi kaks naist korraga pole samuti mingi probleem.

4. Ei usu

Ma kardan, et see veniks liiga pikale ja ma tüdineksin ära. Mulle piisab ühest naisest ja kui neid on kaks, siis peavad nad ilmselt leppima sellega, et tuleb ennast ilma minuta rahuldada. Minul ei ole seksiga kunagi pikka pidu olnud, pigem kiiresti ja asi ühel pool.

5. Hirmutav mõte

Naised vist tõesti arvavad, et me kõik tahame kahe naisega seksida, aga minu jaoks on see üsnagi hirmutav mõte. Mis juhtub, kui ma ei pea vastu või kui ma ei erutu, sest pinge kaht naist korraga rahuldada on liiga suur? Miks ma peaksin ennast teadlikult sellisesse olukorda panema?