Reklaam sulgub sekundi pärast

MEIE ÕNNELIKU SUHTE 3 saladust: Helery ja Raul

Kuigi Heleryl ja Raulil saab käesoleva aasta juunis alles aasta koos oldud, on nende suhe täis sellist armastust ja õnne, mida sooviksid endale ka paljud pikaaegselt koos olnud paarid. Nende omavaheline keemia ja tõmme on lausa niivõrd suur, et pärast pooleaastast tutvumist lendasid nad Las Vegasesse ning sõudsid abieluranda.

Helery ja Raul tutvusid läbi Tinderi. Nimelt tegi Helery sinna eksabikaasa soovitusel konto ning sattus Rauli otsa, kelle välimus täpselt tema maitsele vastas. Hiljem selgus, et naise viimane süsimust kass on võetud just Rauli sugulase käest. Kuna naine usub saatusesse, leiab ta, et ilmselgelt pidigi ta Rauliga kohtuma. Mis on aga nende õnneliku ja tugeva liidu kolm saladust?

1. Õnn.

Meil on ammu paigas, et oleme koos täpselt nii kaua, kuni me oleme õnnelikud. Kui õnnelikkus peaks ära kaduma, üritame asju korda saada ja kui ei saa... siis vägisi kinni hoidma ei hakka. Aga alati saab suhtesse õnne juurde tuua, näiteks Lingam massaaži koolitusel Epp Kärsini juures. Õnnetus suhtes EI tohi olla, sellest ei võida mitte midagi peale selle, et saad kekutada, kui kaua sa oled koos olnud. Aga milleks?

2. Me oleme parimad sõbrad.

Oleme esimestest päevast alates teineteisega ausad. Lollitame nagu parimate sõpradega ja nii, et võõrad arvavad, et me oleme peast soojad. Eks muidugi saab ka käituda nagu täiskasvanud, aga mänglevat lapsikust EI tohi unustada! Oleme sama vabalt nagu üksi olles. Kodu peab olema koht, kus saad olla sina ise. Lasta püksirihma lõdvaks ja ei pea muretsema, et keegi sind hukka mõistab või kamandab. Partnerlus, koostöö. Isegi muusikat teeme sõbralikult koos – just olime esitusega "Jobu ft Mezz Lane" Raadio 2 vahenduselgi kuulda.

3. Füüsiline lähedus.

Suhe ei tohi muutuda täiesti sõbralikuks, sest siis pole mõtet enam paarina koos olla. Kallistame iga päev mitmeid kordi, miilustame ja ütleme ilusaid sõnu. Ja natukene harvem võtame aja maha privaatsemaks olemiseks. Vähemalt kuus korra teeme nii, et sel privaatsel ajal oleks ka midagi uudset ja huvitavat. Rutiin on hea, aga vahel peab sellest ka välja murdma. Huvitav uus pesu, uued nipid, mänguasjad – see on nagu vinge uus retsept köögis. Alati ei ole tegemist hea ideega, aga vähemalt saab kogemuse. Hispaaniakärbse tilgad ei tööta, aga vahvad kostüümid – kui isegi ei saa õigesti selga, on alati boonus!