Reklaam sulgub sekundi pärast

MEIGIKUNSTNIKU SELETUS, KUIDAS luua veekindel suvemeik

Suvemeigist rääkides on tähtsaimaks märksõnaks püsivus ja kauakestev toime. Kuumade ilmadega kipub meik paratamatult, võiks öelda, et lausa märkamatult, sageli näost kaduma. Võlusõnaks on siinkohal aga ei miski muu kui õigesti valitud meigitooted. 

Ajakirja Buduaar suvises Otto moeseerias lõi meigikunstnik Marre Naissoo modellile veekindla meigi. Uurisime Marrelt, milliseid tooteid ta kasutas ning ühtlasi seda, miks ta otsustas just selliste toonide kasuks.

„Meigis tahtsin esile tuua tema ilusaid pruune silmi, kuid mitte neid värviliseks tehes. Selleks kasutasin Make Up For Ever veekindlat pruuni silmapliiatsit Aqua XL Eyepencil ja Smoky Lash veekindlat ripsmetušši. Pruuni lauvärviga uuest lauvärvikollektsioonist Artist Colour Shadow tegin suitsusilma. Põhjaks kasutasin Water Blend veekindlat jumestuskreemi, mis on kerge, aga kattev. Kasutasin ka näol (sarnadel, kulmu- ja ninaluul) Ultra HD Soft Light Highlighterit, mida võib kanda nii jumestuskreemi peale või lihtsalt puhtale nahale. Kuna silm on tagasihoidlik, siis tahtsin huulel värvi näidata. Kasutasin selleks erksaid Artist Acrylip huulevärve. Make Up For Ever brändil on palju veekindlaid tooteid, millele võib vägagi kindel olla, et niiskuses ning vees miskit laiali ei lähe. Põnevat avastamist!“

Make Up For Ever Water Blend veekindel jumestuskreem, 43 € / Make Up For Ever Ultra HD Soft Light Highlighter, 32 €

Make Up For Ever Mist&Fix meigifiksaator, 26 € / Make Up For Ever Aqua Brow veekindel kulmuvärv nr 35, 23,50 €

Make Up For Ever Artist Rouge Creme huulepulk nr C405, 25,50 € / Make Up For Ever Artist Acrylip huulevärv nr 300, 24 €

Make Up For Ever Artist Face Color põsepuna nr B314, 23 €