Reklaam sulgub sekundi pärast

Merilin Taimre: Soolatud banaani trühvlid ehk tervislik Snickers

Kõik armastavad Snickersit. Kui aga tootesedelil vohavad kalorid tekitavad hirmu vöökoha pärast, siis siin on lahendus! Need eriti maitsvad soolatud trühvlid rahuldavad nii magusa kui soolase isu. Tegemist on ideaalse maitsekooslusega ning toitumisalaselt igati kasuliku maiusega. Parimal juhul kasuta ise tehtud tooršokolaadi. Kui selleks aga aega pole, siis vali poeletilt kõrge kakaosisaldusega tume šokolaad! Mõnusat mäkerdamist!


Kõik armastavad Snickersit. Kui aga tootesedelil vohavad kalorid tekitavad hirmu vöökoha pärast, siis siin on lahendus! Need eriti maitsvad soolatud trühvlid rahuldavad nii magusa kui soolase isu. Tegemist on ideaalse maitsekooslusega ning toitumisalaselt igati kasuliku maiusega. Parimal juhul kasuta ise tehtud tooršokolaadi. Kui selleks aga aega pole, siis vali poeletilt kõrge kakaosisaldusega tume šokolaad! Mõnusat mäkerdamist!

Kaksteist trühvlit

1 keskmine banaan

100 g tumedat šokolaadi

2 spl naturaalset maapähklivõid

2 spl mett

½ tl meresoola

Sega kausis omavahel maapähklivõi, mesi ja sool ning aseta sügavkülma jahtuma. Koori banaan, eemalda otsad ning viiluta kaheteistkümneks võrdseks kettaks. Sulata šokolaad vesivannil ning samaaegselt hakka maapähklivõisegu jaotama võrdselt banaaniviiludele. Vormi valminud trühvlid käte või lusika abil kuplikujuliseks. Nüüd kata need sulatatud šokolaadiga ning aseta küpsetuspaberiga kaetud alusele. Kui šokolaad on maha jahtunud, kaunista trühvlid mõne meresoola kristalliga. Hoia neid külmkapis või sügavkülmas ning naudi otse külmast võetuna.

Ideaalne maiuspala!

Merilin Taimre 

Retsepte jagan ma ainult Buduaaris, aga vaata minu Facebooki toidublogi, kus on pilte toitudest, mida olen teinud. Tumblris pean elustiili blogi ja Bloggeris Austraalia blogi