Reklaam sulgub sekundi pärast

Meru asjade hinnad Buduaari Turul algavad kahest eurost!

Noor kunstnik Meriliis Rinne aka Meru tegeleb lisaks maalimisele ka väga omanäoliste ehete valmistamisega. Meru osaleb Buduaari Turul sel aastal juba teist korda. Kaunitar plaanib seekord müüa nii riideid kui ka endavalmistatud ehteid ning esemete hinnad jäävad 2-15 piiresse.

 

Noor kunstnik Meriliis Rinne aka Meru tegeleb lisaks maalimisele ka väga omanäoliste ehete valmistamisega. Meru osaleb Buduaari Turul sel aastal juba teist korda. Kaunitar plaanib seekord müüa nii riideid kui ka endavalmistatud ehteid ning esemete hinnad jäävad 2-15 piiridesse.

Meru müüb turul suurte sulgedega kõrvarõngad, mida on vaid üks paar ja neile saab olla vaid üks omanik. "Müün käsitööna valminud ehted Meru Art Wear™, millest iga eksemplar on ainulaadne! Hetkel kombineerin oma ehteid, mis koosnevad minu maalitud pildist kaunite sulgedega, mis loovad kandjale eksootilise indiaanitüdruku ilme," jutustab Meru. Ehted on müügis turul orienteeruvalt 15€ ning riided ja muud esemed alates 2 €!

Lisaks ehetele müüb Meru ka riideid, mida ta mingil põhjusel enam ei kanna. Kas mõnda asja müüa on aga ka veidi kurb? "Kahju on ühest kuldsest kleidist, mida kappi sorteerides otsustasin müüki panna, aga see on mulle natuke suur. Ostsin selle Barcelonast kiiruga enne lendu ja võtsin pärast proovimist vale numbri kassasse," vastab ta.

Buduaari Turu võlu on Meru arvates lisaks müümisele ka ise ringi käimine ja teiste asjade piilumine. "Eelmisel aastal ostsin endale ühe ilusa võimsa sõrmuse. See sõrmus leidis minu. Iga ostja seal peaks laskma asjadel just end leida. Ei hakka üle rõhutama, et see on taaskasutus ja hea kaval soodne moodus endale saada brändiasju, mida näiteks muidu poest ei saagi. Pigem tulge, sest see on lihtsalt tore suur ürtus, kohtumispaik, ja kui leiategi sealt endale midagi, siis usun, et see asi on juba nii, et kannadki seda. Vähemalt minul on need asjad, mis olen turult saanud, siiamaani kasutuses!" soovitab ta.

 

Buduaari Turg leiab aset 9-10. septembril Rotermanni kaubamajas! Loe rohkem Buduaari Turu kohta SIIT!

Kui soovid tulla osalema, kirjuta [email protected]

Tene Sommer

 

[gallery ids="1949617,1949623,1949631,1949637"]