Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA ARVAB MEIGIKUNSTNIK Jenni Korjus pardihuulte trendist?

Hinnatud jumestuskunstnik Jenni Korjus (32) leiab, et sisemine ilu kaalub välise alati üle ning vaatamata sellele, et meikimine on tema jaoks suur kirg ja looming, siis igapäevaselt naine ise ennast sugugi ei meigi. Kuidas aga suhtub Jenni naistesse, kes on kaasa läinud käesoleva kümnendi pardihuulte trendiga?

Jenni räägib Buduaari värskes ajakirjas, et iluoppide ja kõige muu osas, mis on püsiv või võlts, kehtib tal vaid üks põhimõte - mõistuse piires on kõik lubatud. "Võltsasjadega on see asi, et see võib sul olla, aga ei tohi välja paista, et see võlts on. Kui näeb välja võlts, siis minu jaoks muutub see automaatselt odavaks. Ma huviga ootan seda aega, mil see hull süstide trend läbi saab ja mida need pardihuultega naised siis ette võtavad, kui on taas teised suunad,"mõtiskleb Jenni muiates ja lisab, et ta ei mõista teenusepakkujaid, kes teevad neid asju üle hea maitse piiri. 

Jenni ei hinda inimesi välise ilu järgi, vaid peab olulisemaks hoopis seda, mis inimene sa hingelt oled. "Kui oled väljast piltilus, aga seest pahatahtlik ja võlts, siis ei päästa väline ilu ka - ikkagi oled kole!"

Loe täispikka intervjuud Jenniga Buduaari värskest ajakirjast!