Reklaam sulgub sekundi pärast

Mida toob Buduaari turule müüki Londonis elav Ines Karu-Salo?

Ettevõtja, turundaja, idamaiste ja Polüneesia tantsude treener ning koreograaf Ines Karu-Salo on Buduaari turul mitmeid kordi müümas käinud ja erandiks pole ka juba sel nädalavahetusel aset leidev Buduaari turg. Küsisime Inese käest, mida vahvat tema letist leida võib, milliseks kujunevad hinnad ja kas ta plaanib ka ise turul shopata.


 

Ettevõtja, turundaja, idamaiste ja Polüneesia tantsude treener ning koreograaf Ines Karu-Salo on Buduaari turul mitmeid kordi müümas käinud ja kaunitar lenda Londonist kohale ka nädalavahetusel aset leidevale Buduaari turule. Inese riidekapist pärit asju saab osta Buduaari turult laupäeval.

Lisaks riietele toob Ines müüki ka ehteid ning muid aksessuaare. "Vaatan garderoobi üle vahetult enne üritust, suurem osa minu asjadest on Eestis, kuid ma ise olen hetkel Londonis. Riided, mis müüki panen on suurus 36 (S/M) ning kingad suuruses 37 või 38. Kindlasti müün maha ka mõned aksessuaarid, mida ma ise paraku enam ei vaja."

Küsimuse peale, kas Inese letist võib leida ka midagi, millel on tema enda jaoks eriline tähendus, vastab ta järgnevalt: "Jah, ma ilmselt panen müüki ka mõned tantsuasjad ja nendel on minu jaoks kindlasti eriline emotsionalne tähendus. Praegu pole ma veel lõplikku otsust teinud, mida tantsuriietest maha müüa võiks." Kuid milliseks kujunevad hinnad ja kas Ines plaanib ka ise shopata? "Hinnad saavad olema seinast seina, igale maitsele midagi. Aga ise ma shopata ei plaani, ma pole kunagi suur ostleja olnud. Ostan harva ja kui ostan, siis ainult väga kvaliteetset kaupa. Samas ma ei julge sajaprotsendiliselt ka väita, et ma midagi Buduaari turult ei osta – kui mingi asi ikka väga meeldima hakkab ja silma särama lööb, siis on kõik võimalik," muigab Ines.

Buduaari turg toimub Eesti Näituste messikeskuses ning saab reedel 15. märtsil avapaugu kell 12.00–14.00, mil toimub VIP shopping, kuhu sel korral võimalik ka osta VIP-pilet, mis maksab 7,90 eurotVIP shopping annab võimaluse olla Sul esimene ja seega saada osa parimatest pakkumistest. Lisaks ootavad Sind snäkid ja kosutavad joogid, moe-show'd ning muud väikesed üllatused. Pileteid VIP shoppingule saab osta juba 5. märtsist Buduaari kontorist või turupäeval kohapealt.  Kell 14.00–21.00 on turg avatud kõigile. Laupäeval toimub turg kell 10.00–18.00. Turu sissepääs maksab alates 11. eluaastast naissoost külalistele 3,50 eurot ja sisaldab värsket  Buduaari ajakirjanumbrit ning kehtib kahepäevase piiramatu sissepääsuloana. Kuni 10-aastastele on sissepääs tasuta ning mehed saavad turule uudistama tulla 2 euro eest.

Karin Karu