Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS ON PÕHJUST IGAL isikupära hindaval naisel tulla Buduaari turule?

Enam ei ole kaugel see aeg, mil taaskord  leiab aset Eesti suurim ostupidu  Buduaari turg LIVE. Juba järgmisel nädalavahetusel ehk 15.-16.04 tasub kõikidel moeostlejatel oma sammud seada Saku suurhalli suunas, kuna kõik vajaliku ja rohkemgi veel mida selleks kevadeks ja suveks ihkad, et oma garderoobile ja aksessuaarilaekale uus ja stiilne look anda, leiad just sealt. 

Enam ei ole kaugel see aeg, mil taas kord leiab aset Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE. Juba sellel nädalavahetusel ehk 15.-16.04 tasub kõikidel moeostlejatel oma sammud seada Saku Suurhalli suunas, kuna kõik vajaliku ja rohkemgi veel, mida selleks kevadeks ja suveks ihkad, et oma garderoobile ja aksessuaarilaekale uus ja stiilne look anda, leiad just sealt. 

Sel korral on Buduaari turul esindatud ka äärmiselt omapärase ja kunstilise käekirjaga ehtekunstnik Kai Kubja, kelle loomingu seast võib leida nii sümboolseid ja stiilseid kõrvarõngaid, prosse, sõrmuseid kui ka kaelaehteid. Põhimõtteliselt kõike, millest üks moeteadlik ja isikupära hindav naine unistada võiks.

Lisaks eelmainitule teeb Kai ka ikoonisarnaseid kantavaid miniatuurmaale lehtkullaga, mille taolisi ei tee mitte ükski teine disainer ei Eestis ega lähiriikides. Need on aga müügil üksnes Paul Pika vanalinnapoes, Kai Kubja enda galeriid ning ka ühes Kölni galeriis. 

Ära jäta võimalust kasutamata ja tule sinagi kindlasti Kai imeliste ehetega tutvust tegema. Ei ole kahtlust, et valikust leiad lemmiku nii endale kui ka kingituseks oma sõbrannale, emale või õele. 

Kai loominguga saad lähemalt tutvuda siin