Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS POLNUD PRINTS HARRY nõus abikaasa käest kinni hoidma?

Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry osalesid eelmisel nädalal avalikul üritusel. Meghan liigutas üritusel oma kätt abikaasa poole, kuid prints Harry tõmbas oma käe väga kiiresti naise omast eemale, vahendab The Sun. 

Antud intsidentist liigub internetis ringi ka video, kus on näha, kuidas paari käed hetkeks kokku puutuvad, kuid siis tõmbab prints Harry järsult oma käe eemale. Kuigi kõrvaltvaatajatele võib see väga ebaviisakas näida ning mõni võib lausa arvata, et Harry ei armasta oma naist, siis tegelikult peitub selle taga kuningliku etiketi järgimine. 

Nimelt hoiab kuninganna Elizabeth II avalikes kohtades väga harva oma abikaasa käest kinni ning teised perekonna liikmed jälgivad tema eeskuju. 

Samuti ei hoia prints William ja Cambridge`i hertsoginna teineteisel avalikes kohtades käest kinni, kuigi nad on emotsionaalselt väga lähedased ning armastavad teineteist väga palju. "Nad ei pea oma armastust kellelegi füüsilise kontaktiga tõestama - eriti veel avalikel üritustel," sõnas kehakeeleekspert Robin Kermode ajalehele antud intervjuus.