Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS VICTORIA BECKHAM iga päev 3 avokaadot ära sööb?

Victoria Beckham on oma välimusele alati suurt rõhku pannud ning teeb seda ka tänasel päeval. Hiljuti avaldas naine, et ta sööb iga päev ära kolm avokaadot ja põhjus, miks ta seda teeb, on seotud naise välimusega. Kõik teavad, et avokaado on väärtuslik köögivili, mis pakatab organismile vajalikest toitainetest, kuid siiski tekib küsimus: miks Victoria neid nii palju sööb?

Naine usub nimelt, et rohke avokaadode söömine tagab kauni ja pringi näonaha ka hilisemas eas. Sel kevadel oma 45-eluaastat tähistanud Victoria saab endale lubada kõikvõimalikke luksuslikke näohooldusi, ent avokaadode imelist mõju ei asenda staari sõnul ükski neist.

Just avokaadodes leiduvad kasulikud rasvad on põhjuseks, miks ta neid nii väga armastab. Tõepoolest, avokaado on üsnagi kõrge rasvasisaldusega vili – 77% kaloritest tulebki rasvast ja need on head rasvad. Enamus avokaados sisalduvast rasvast on oleiinhape – see on küllastumata rasvhape, mis vähendab kehas põletikulisi protsesse. 

Peale selle parandab avokaado söömine ka ainevahetust. Nimelt sisaldab avokaado väärtuslikke kiudaineid, mis aitavad seedimist korrastada. Üks terve avokaado sisaldab keskeltläbi 13 grammi kiudaineid, mis on 54% päevasest vajadusest. Lisaks aitavad kiudained organismist jääkaineid ja mürke väljutada ja see omakorda muudab jume klaariks. Just mürkained on need, mis sageli aknet põhjustavad.