Reklaam sulgub sekundi pärast

MILJARDÄR ELON MUSK soovib Facebooki ära osta ja selle siis kustutada

Käesoleval nädalal kajastasid nii mitmedki meediaväljaanded uudist, et miljardär Elon Musk kustutas Facebookist SpaceX ja Tesla ametlikud lehed. Musk täpsustas Twitteris, et ta ei langetanud otsust poliitilistel põhjustel, vaid talle lihtsalt ei meeldi Facebook ja see muudab ta närviliseks, vahendab portaal Alternative Science. 

Nüüd teatas aga Musk, et ta võttis ühendust Facebookiga ning pakkus, et ostab firma täies mahus ära, mis tähendab seda, et ta oleks sotsiaalmeedia platvormi ainuomanik. Oma otsusest rääkis mees lähemalt koosolekul, millest võtsid osa Tesla ja SpaceX-i investorid. Kuigi Muskil on Facebooki suhtes omad kahtlused, oleks tema sõnul teene inimkonnale, kui ta lehe ära ostaks. 

"Mul on natuke raha, mida põletada - seega kui Zuck tahab minuga diili teha, siis ta teab kust mind leida. Tegin talle väga õiglase pakkumise," rääkis Musk investoritele. 

"Paljud on minu käest küsinud, et mida ma Facebookiga teha kavatsen. Ja kuigi tean, et suur osa kasutab seda selleks, et oma kallima järel nuhkida, siis mul on palju parem lahendus," lisas Musk ning paljastas seejärel geniaalse plaani - hävitada Facebook. 

Investorid tõusid seepeale püsti, aplodeerisid ja kiitsid plaani üksmeelel heaks. 

Elame, näeme, kas Muski plaan ka õnnestub. 

Elon Musk on Ameerika Ühendriikide leiutaja, investor ja ärimagnaat. Ta on näiteks SpaceX-i asutaja, Tesla kaasasutaja, Zip2 ja PayPal kaasasutaja. Mehe vara väärtuseks on hinnatud 12,4 miljardit dollarit. Musk püüab oma tegevuse kaudu ettevõtjana muuta maailma ja inimkonda.