Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE KOMPU: Ivo Linna avaldas erakordse foto oma minevikust

Eesti ühe tuntuima laulja Ivo Linna elus oli hiljuti väga tähtis päev. Nimelt esines ta 50 aastat tagasi esimest korda televisioonis. Tähtsa päeva puhul postitas Ivo ka sotsiaalmeediasse erakordse foto oma minevikust. 

Ivo Linna ei kuulu nende kuulsuste sekka, kes igapäevaselt sotsiaalmeediasse uusi pilte postitab ja seeläbi fänne oma käekäiguga kursis hoiab. Pigem tundub tal olevat põhimõte, et pigem harva, aga siis midagi toredat või mõtlemapanevat. 

Hiljuti avaldas vanameister enda Instagrami kontol foto, mille pealkirjast selgub vahva seik. Nimelt täitus Ivol 50 aastat sellest ajast, mil ta esimest korda televisioonis esines. Foto on mustvalge ja Ivo näeb sellel välja nagu tõeline kompu. 

Ivo Linna Instagrami konto loodi eelmise aasta Eesti Laulu poolfinaali otse-eetris ning pelgalt kümmekonna minutiga oli staaril umbes 10 000 jälgijat. Pool tundi hiljem jälgis Ivo esimesi postitusi juba enam kui 14 000 inimest ning tunnikese pärast ületas jälgijate arv 16 000 piiri. Tänaseks hoiab mehe tegemiste silma peal 27 000 tulihingelist fänni.