Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHEMÄRK on kõige suurem egoist?

Kõik kaksteist tähemärki on oma olemuselt erinevad ja seda nii oma iseloomult kui ka nägemuselt elust - kes peab olulisemaks karjääri, kes perekonda ning kes eelistab lihtsalt ilma kohustusteta läbi elu kulgeda. Kui aga rääkida märkide iseloomust, siis milline neist on kõige isekam ja egoistlikum?

Kõik kaksteist tähemärki on oma olemuselt erinevad ja seda nii oma iseloomult kui ka nägemuselt elust  kes peab olulisemaks karjääri, kes perekonda ning kes eelistab lihtsalt ilma kohustusteta läbi elu kulgeda. Kui aga rääkida märkide iseloomust, milline neist on kõige isekam ja egoistlikum?

Selleks märgiks on Lõvi.

Lõvi armastab iseennast alati esimesena ja vaatamata sellele, et tema perekond on tema suurim varandus, ei sea ta mitte kunagi mitte kedagi teist iseendast ettepoole. Lõvi on iseenda suurim fänn ja ta nõuab austust ja tähelepanu ka oma kallimalt. 

Lõvi tahab alati seda, mis talle meeldib ja teda ei huvita absoluutselt see, mida teised tahavad, sest esmajoones peavad tema vajadused saama rahuldatud.

Kui Lõvi aga saab kõik, mida ta tahab ning talle pööratakse piisavalt tähelepanu, siis muutub ta äärmiselt lahkeks ja heldemeelseks ka oma lähedaste suhtes.

Lõvi võib oma lähedaste peale kulutada suuri rahasummasid silmagi pilgutamata  seda juhul, kui ta tunneb, et nad hindavad teda piisavalt.

Allikas: Your Tango