Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLINE TÄHEMÄRK võtab kõige lihtsamalt kaalust alla?

Ülekaal, tselluliit ja kõhurasv kimbutab paljusid naisi ning selleks, et saavutada sale ning trimmis talje, tuleb üsnagi korralikult vaeva näha. Paraku pole see sugugi nii lihtne kui arvata võiks. Ahvatlusi on igal sammul ning enamasti on motivatsioonipuudus ja laiskus need kaks tegurit, mis kaalust alla võtmist pidurdavad.

Ülekaal, tselluliit ja kõhurasv kimbutavad paljusid naisi ning selleks, et saavutada sale ning trimmis talje, tuleb üsnagi korralikult vaeva näha. Paraku pole see sugugi nii lihtne kui arvata võiks. Ahvatlusi on igal sammul ning enamasti on motivatsioonipuudus ja laiskus need kaks tegurit, mis kaalust allavõtmist pidurdavad.

Igal sodiaagimärgil on teatud kindlad iseloomujooned ning just iseloom ongi see, millest sõltub inimese võime ennast vormi ajada ning soovitud vormis ka püsida. Kaheteistkümnest tähemärgist ühel on olemas just need omadused, mida on vaja, et saavutada oma unistuste figuur ja vabaneda kõigest üleliigsest oma kehal. Loomulikult on siinkohal ka erandeid!

Selleks tähemärgiks on Veevalaja! Tema vaieldamatuks eeliseks on see, et ta on sündinud liikuma ning armastab füüsilist tegevust. Juba see aitab Veevalajal ennast paremini vormis hoida. Tohutu energia ja vajadus ennast pidevalt liigutada on kaks peamist põhjust, miks Veevalaja üsnagi lihtsal moel suudab ennast vormi ajada. Ta ei anna alla ka siis, kui tekivad tagasilöögid - iga takistus on tema jaoks mõeldud ületamiseks ja seda ta ka teeb.

Allikas: Your Tango