Reklaam sulgub sekundi pärast

Millise staari asjade hinnad algavad B-Turul 5 kroonist?

 Modelliagentuuri juht ja Carmen Kassi õde Victoria Kass ja portaali Publik reporter Stella K. Wadowsky müüvad samuti oma riideid ja ka palju muud täna ja homme toimuval Buduaari Turul. Victoria ütleb, et tema müüdavate kaupade hinnad ei lähe üle 200 krooni ning Stella letilt võib leida asju alates 5 kroonist!

 

Modelliagentuuri juht Victoria Kass ja portaali Publik reporter Stella K. Wadowsky müüvad oma riideid ja ka palju muud täna ja homme toimuval Buduaari Turul. Victoria ütleb, et tema müüdavate kaupade hinnad ei ületa 200 krooni piiri ning Stella letilt võib leida asju alates 5 kroonist!

Victoria tavaliselt kas annab oma vanad riided ära või müüb neid üliodavalt. Sama teeb ta ka Buduaari Turul. "Kavatsen taaskord teha kappide puhastuse - müüa asju, mis on uued või mida olen vaid paar korda kandnud, ehteid, jalanõusid ning samuti laste asju - dressipluusid, jalanõud jne. Sel aastal maksavad kõik asjad kas 100 või 200 krooni! Kui keegi ostab 5 asja, saab 20% alla!" 
Victorial pole enda sõnul šoppamise soont. "Ostan endale uued asjad siis, kui neid vaja on. Ka lemmikpoodi ega brändi pole mul - kõik sõltub vajalikkusest ning sobivusest!" Eelmisel aastal soetas Victoria endale Buduaari Turult 150 krooni eest valge ketiga käekoti ja musta siidist triiksärgi! 

Stella tunnistab ausalt, et paljud riided tal lihtsalt seisavad ja ootavad oma aega. "Suvel panin kokku mitu kotti taaskasutuskeskuse jaoks. Tõsi, ma olen helde käega ja jagan tihti paljud asjad lähedastele ära. Arvan, et asjades ei tohi kinni olla."
Stellale meeldib väga koguda, meisterdada ja vahetada ehteid. Lisaks ehetele müüb ta B-Turul ka riideid ja laste asju. Stella turulett saab olema kindlasti üks populaarsemaid, sest hinnad algavad kõigest 5 kroonist! "Enamik asju on ikka veidi kallimad, aga eelmisel korral kinkisin ka lastele mõningaid vidinaid. Nii armsaid mudilasi käis koos vanematega minu laua juures, et andsin üht-teist tasuta ära." 

Stella jaoks pole turgudel šoppamine võõras. Nimelt viimase ostu tegi ta ühelt teiselt turult. "Ostsin Anne Luige käest imetoreda Ralph Laureni särgi ja see on tänavu mind hästi teeninud." Siiski nendib Stella, et kaubamärgi-eelistused tal puuduvad. "Mul on lihtsalt garderoobis palju äravahetamiseni sarnaseid asju - mustad kõrge kaelusega polod, liibuvad püksid, triibulised ülikonnad ja soojad kampsikud. Igas asjas on märgusõnaks mugavus ja mõnus äratundmine, et see on just minu asi."

Tene Sommer

 

[gallery ids="1956639"]