Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED TÄHEMÄRGID on kõige paremad mehed abieluks?

Igale tähemärgile on omistatud teatud kindlad iseloomujooned ning vähemal või rohkemal määral peavad need ka paika. Sageli on üks tähemärk aga mõjutatud temale eelnevast või hoopis järgnevast sodiaagimärgist ja kokkuvõttes on siinkohal mängus veel mitmeid teisigi nüansse. Suures plaanis saab siiski öelda, et teatud sodiaagimärgid on paremad abielumehed. 

Allpool on välja toodud kolm tähemärki, kes erinevate uuringute kohaselt sobivad oma olemuselt kõige paremini tõsisesse suhtesse ning ühtlasi ka elukestvasse koosellu.

Kolm sodiaagimärki, kes on kõige paremad mehed abieluks:

Sõnn

Sõnn on väga sensuaalne, kirglik ning tugeva loomuga märk, kes võib eemalt vaadates tunduda pigem tagasihoidlik ja leebe, ent omade keskel on ta kange isiksus. Vaga vesi, sügav põhi  just selline Sõnn ongi. Leides armastuse teeb ta kõik, et seda suhet hoida ja kaitsta. Sõnnid on usaldusväärsed, truud ja neile saab alati kindel olla. 

Neitsi

Neitsid on õrna hingega, intuitiivsed ja väga tundlikud. Kui Neitsi sügavalt armub, teeb ta seda lõplikult ega otsi enam midagi uut. Neitsil ei teki vajadust vahelduse järele. Sa võid temale alati kindel olla, ta on sinu jaoks alati olemas. Neitsi armastab ja hoiab, kuni teda hoitakse. Ühtlasi on ta perfektsionist.

Kaljukits

Kaljukits otsib ühest küljest küll pidevalt väljakutseid, ent sügaval sisimas vajab ta stabiilsust ja kindlustunnet. Kui ta leiab enda kõrvale väärilise partneri, on ta valmis selle suhte nimel panustama kõik. Kaljukits vajab enda kõrvale inimest, kellega koos saab ta kasvada ja areneda. Ta ei ole huvitatud juhusuhetest, sest neist pole talle pikas perspektiivis mingit kasu.

 

Allikas: higherperspectives