Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISED TÄHTKUJUD omavahel üldse kokku ei sobi?

Armastus ei küsi vanust, sotsiaalset staatust ega rahakoti paksust  me võime armuda ükskõik, kellesse. Iseasi on aga see, kas me pikemas perspektiivis antud kaaslasega ka tõeliselt kokku sobime. Mõned tähtkujud lihtsalt ei sobi omavahel ning teevad teineteisele vaid haiget. Kes nad on?

Sõnn ja Veevalaja

Sõnn on oma käitumiselt väga etteaimatav ja ta on kahe jalaga maa peal  ka kõiges, mis puudutab armuelu. Veevalaja aga on oma loomuselt seiklushimuline ning rutiin on tema jaoks igav ja lämmatav. Kui Veevalajale pakub huvi originaalsus ja loomingulisus, peab Sõnn seda vaid ajaraiskamiseks. 

Neitsi ja Kaalud

Neitsi on väga realistliku ellusuhtumisega. Ta ei taha, et elu tema jaoks ilusamaks muudetakse, vaid ta naudib seda just nii ilusa või koledana nagu see on. Kaalud on see-eest aga väga romantilise loomuga ning vajavad elus paremini hakkama saamiseks roosasid prille. See, mis Kaalude jaoks on inspireeriv, tundub Neitsile naiivsena. 

Lõvi ja Kalad

Kalad on oma loomu poolest väga rahulikud ning neis on oskust teistele kaasa tunda. Lõvi aga armastab eelkõige iseennast. Kui Lõvi kurdab kaaslasele, et keegi tegi talle liiga, siis Kalad soovivad tema tähelepanu juhtida asjaolule, miks see inimene küll sedasi käituda võis. Lõvi jaoks jääb arusaamatuks, miks kallim teda ei toeta, kuid Kalade jaoks on kõik inimesed sama pulga peal. 

allikas: Pure Wow