Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISEL TÄHEMÄRGIL ON edukas detsember?

Aasta viimane kuu ehk detsember tuleb huvitav üsna mitmelegi tähtkujule. Jagub nii õnne kui ka ebaõnne, kuid kõik tähemärgid peaksid meeles pidama, et peale langust tuleb alati tõus. Eriti edukas saab detsember olema aga Kaalude jaoks, kirjutab portaal Your Tango. 

Kaalud on juba pikemat aega tundnud, et nende elus on justkui madalseis ning kõik otsused kipuvad vastu taevast minema. Küll on raha vähe, kallim kisub tüli, lapsed jonnivad, ülemus nõuab tööl liiga palju ning sada muud häda veel. 

Ole mureta, see kuu muutub kõik ning sa tunned, kuidas kõik jälle laabuma hakkab. Raha hakkab sisse voolama, ehk võidad lausa lotoga mõne suurema summa, mis aasta viimasel kuul veel eriti ära kulub. Ka kallimaga on detsembris väga head suhted, lapsed kuulavad sõna ja on tublid, ülemusega mõistate teineteist poolelt sõnalt ning üldse kõik, mis sa ette võtad, õnnestub sujuvalt.

Sa tunned justkui oleksid pimeduse käest uuesti valguse kätte sattunud ning elu naeratab sulle jälle kord. Naudi detsembrit täiel rinnal - see on sinu kuu särada.