Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISEL TÄHEMÄRGIL on unistuste figuuri kõige lihtsam saavutada?

Ülekaal, tselluliit ja kõhurasv kimbutavad paljusid naisi ning selleks, et saavutada sale ning trimmis talje, tuleb üsnagi korralikult vaeva näha. Paraku pole see sugugi nii lihtne kui arvata võiks. Ahvatlusi on igal sammul ning enamasti on motivatsioonipuudus ja laiskus need kaks tegurit, mis kaalust allavõtmist pidurdavad.

Ülekaal, tselluliit ja kõhurasv kimbutavad paljusid naisi ning selleks, et saavutada sale ning trimmis talje, tuleb üsnagi korralikult vaeva näha. Paraku pole see sugugi nii lihtne kui arvata võiks. Ahvatlusi jagub igal sammul ning enamasti on motivatsioonipuudus ja laiskus need kaks tegurit, mis kaalust allavõtmist pidurdavad.

Igale sodiaagimärgile on omistatud teatud kindlad iseloomujooned ning just iseloom ongi see, millest sõltub inimese suutlikkus ennast vormi ajada ning soovitud vormis ka püsida. Kaheteistkümnest tähemärgist ühel on olemas just need omadused, mida on vaja, et saavutada oma unistuste figuur ja vabaneda kõigest üleliigsest oma kehal. Loomulikult on siinkohal ka erandeid!

Millisel tähemärgil on unistuste figuuri kõige lihtsam saavutada? Selleks on Lõvi märgi all sündinud inimesed!

Lõvi märk armastab füüsilist tegevust ja aktiivset eluviisi  see on kinni tema loomuses. Nad lausa ihkavad intensiivsust, enese proovilepanekut ja higi valamist ning leides endale sobiva treeningu, mida nad tõepoolest ka naudivad, saavutavad nad oma alal parima.

Lõvi jaoks ei ole raske näha palju vaeva ja toituda tervislikult, kui tema silme ees on eesmärk unistuste figuurist. Ta saavutab selle suuremate tagasilöökideta.

Allikas: redbook