Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISEST TÄHEMÄRGIST saab parim isa?

Osa meestest on justkui loodud isaks, osa aga käitub ka peale lapse saamist nagu oleks ise veel üks marakratt. Kes oleks aga osanud arvata, et selles, kui hea isa mehest tuleb, mängib rolli ka tema tähtkuju? Ühest tähemärgist aga tuleb tunduvalt parem isa kui kõikidest teistest. Kes ta on?

Selleks tähtkujuks on Vähk. Vähk on äärmiselt pühendunud ja armastav isa. Kui Vähk pere loob, ei pea temalt isegi küsima mitte, et mis tema jaoks elus kõige olulisem on. Vähk toetab oma lapsi koolis ja kõikides harrastustes ning ei karda sekkuda, kui näeb, et keegi tema silmaterasid halvasti kohtleb. 

Suure pühendumise juures on aga ka üks miinuspool. Nimelt seab Vähk lapsed niivõrd esikohale, et unustab selle juures ära oma hobid ja sõbrad. Vähi kaaslane peab talle aeg-ajalt meelde tuletama, et lisaks laste kasvatamisele peab elus ka muud olema. Ka vanemate suhtes peab olema erootikat ning ühist aega ilma lasteta.

Vähi tugevus isana: ta on isana ja abikaasana ideaalne. Ta teeb oma pere jaoks kõike ning on alati kohal, kui teda vajatakse. Kui lapsel on probleeme, siis Vähk aitab teda ning ei kohku ka suuremate raskuste ees. Ühtlasi jaksab ta ka oma kallimat toetada, kui tollel on raske ning annab oma panuse ka kodutöödesse. 

 

allikas: your tango